Skup aut powypadkowych Kapral-Car

07 Lis 2014, 04:54

Szukam sprawdzonej, rzetelnej firmy trudniącej się skupem aut powypadkowych. Chodzi mi generalnie o Bydgoszcz lub okolice, bo tam właśnie mieszkam. niezbyt wiem, gdzie się udać, gdyż do tej pory nie musiałem korzystać z tego rodzaju usług, natomiast trafiłem przypadkiem w sieci na firmę Kapral Car.
Czy ktoś z obecnych tu na forum miał może z nimi styczność? Może jest tu ktoś taki i zechce się wypowiedzieć? Ich stronka robi dobre wrażenie, wygląda przyzwoicie, no ale chętnie wysłuchałbym też opinii osób, które mogą powiedzieć coś więcej na temat Kapral Car. Z góry dzięki i pozdrawiam.
Googliano
Nowicjusz

Auto: Opel Corsa

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    ALT - Amatorska Liga Torowa 2009 / relacja
    To były już ostatnie w tym roku zmagania ALT na Torze Poznań. Druga, a zarazem ostatnia w tym roku impreza z cyklu ALT odbyła się w niedzielę 4 października o godzinie 12:00. Po odprawie oraz badaniu technicznym zawodnicy ...