Elektronika samochodowa

15 Wrz 2014, 17:58

znacie jakiegoś dobrego gościa/warsztat, która zajmuje sie elektroniką? próbowałem juz w 3 miejscach i nie potrafią mi pomóc.
piegus
Początkujący

Auto: fiat

18 Wrz 2014, 13:02

Może opisz problem i napisz skąd jesteś wtedy będzie łatwiej pomóc.
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

20 Wrz 2014, 10:35

mam ciągły problem z kontrolka mi, co mechanik coś pogrzebie w samochodzie to jest dobrzez tydzien, dwa a potem kontrolki świruja i same sie świecą, najgorsza jest od wspomagania, bo jak się zaświeci na zakręcie to wspomaganie rzeczywiście przestaje działac....
piegus
Początkujący

Auto: fiat

20 Wrz 2014, 15:05

polecam serwis napraw furę. świetni specjaliści , ktorzy znają się na rzeczy, z tradycyjnym podejściem, nie każą ci wszystkiego od razu wymieniac tylko szukają przyczyny problemu.
kryształ

07 Lis 2014, 15:19

Jeśli jesteś z Warszawy to proponuję sprawdzić Motolab. Bardzo sprawnie uwinęli się z naprawą niedziałającej klimy w mojej Octavii.
Ryder667
Nowicjusz

Auto: Skoda Octavia Combi
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowe wyścigowe Mitsubishi MiEV Evolution II na PPIHC
    Podczas 91. edycji słynnego wyścigu Pikes Peak International Hill Climb (PPIHC) nowe wyścigowe Mitsubishi MiEV Evolution II zajęły drugie i trzecie miejsce w kategorii pojazdów z napędem elektrycznym. Pojazdy poprowadzili ...
    Toyota Yaris Hybrid-R concept
    Rok po rynkowej premierze Toyoty Yaris Hybrid, na targach we Frankfurcie 2013 zadebiutował 420-konny Yaris Hybrid-R concept z napędem 4x4. Był to kolejny po wyścigówce Toyota TS030 Hybrid samochód, który ...

11 Lis 2014, 11:16

W tym temacie rządzi też Motomagic Garage. I potrafią realnie naprawić a nie "ten typ tak ma" ( jak mi powiedział koleś w aso na temat świecącej się kontrolki check engine.....) albo się zasłaniać idiotycznie że nie mają programu i "takie rzeczy to tylko w aso".
aro78
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001