SLK r171 ------ wymiary bagażnika

18 Wrz 2020, 13:14

Witam serdecznie użytkowników forum :) . Jestem nowym użytkownikiem i być może przyszłym właścicielem samochodu marki Mercedes.

Samochód, który sobie upatrzyłem to SLK r171 przedliftowy w wersji 200 Kompressor.

Moje pytanie dotyczy wymiarów bagażnika przy zamkniętym dachu ponieważ będę woził w nim stół do masażu i chciałbym się dowiedzieć czy się zmieści wewnątrz. Wymiary zapakowanego stołu to 94 x 67 x 20 cm.

Prosiłbym o sprawdzenie jak ktoś znajdzie czas i ochotę.

Z góry dziękuję za pomoc ! :D

Pozdrawiam
Daniel
MercFananatic
Nowicjusz

19 Wrz 2020, 07:29

Nie wejdzie bo ma długość i szerokość jest ok 80 cm
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

19 Wrz 2020, 09:03

Dzięki za odpowiedź :)

Mam jeszcze jedno pytanie. Może jakoś da się wymontować tę przegrodę oddzielającą przestrzeń pasażerską (za fotelami) od bagażnika????? I wtedy by się znalazło wystarczająco miejsca.
MercFananatic
Nowicjusz

22 Wrz 2020, 15:35

Nie kombinuj :) to nie jest samochód do wożenia takich gabarytów.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Ekologiczny wyścig Economy Run - Fabia wynik 2,6 l/100 km
    SKODA Fabia, kierowana przez Marka Tribulę oraz Martina Kedleca, spaliła średnio 2,6 l/100 km (emisja CO2 - 60,58 g/km) i dzięki temu wjechała na pierwsze miejsce podium w ekologicznym wyścigu Economy Run. Godne uwagi jest ...