Słodycze

30 Lis 2018, 18:24

Cześć, chciałem się zapytać czy podczas waszych wesel oprócz tortu organizowaliście gościom jakiś inny słodki poczęstunek. My głównie chcieliśmy się skupić na daniach oraz torcie i szczerze mówiąc zapomnieliśmy trochę o jakichś cukierkach. Teraz mamy już bardzo mało czasu więc próbujemy zorganizować coś na szybko dlatego chcemy zamówić jakieś wafelki w czekoladzie itd. Macie pomysł jakie słodycze powinniśmy zamówić?
samobieg
Nowicjusz

11 Gru 2018, 15:30

Kilka razy byłem na weselach, i właściwie prócz tortu słodyczy nie było, na jednym było wiele ciast dodatkowo ale to była kwestia że rodzice Panny młodej mieli cukiernie i postanowili tak zrobić :)
Exotic621
Nowicjusz

11 Gru 2018, 16:18

A u mnie czasem jakieś cukiereczki, ale faktycznie tort przćmiewał zawsze ;) Lepiej skupić się na dobrych daniach głownych i przystawkach :)
Kauczuk6734
Nowicjusz

12 Lut 2019, 13:21

Nie tylko na wesele ale na każdą imprezę można zamówić słodki kącik gdzie będą jakieś babeczki czy inne słodkości. Ostatnio na imprezie 50 moja cioci sama solenizantka robiła roladę kakaową z musem śmietankowym i sercem w środku. https://uwielbiam.pl/przepis/kakaowa-rolada-z-musem-smietankowym-i-sercem-w-srodku
Pycha. Takie smaki lubię najbardziej
mazi88
Początkujący

Miejscowość: Kuźnia

18 Mar 2019, 13:28

dla dzieci można jakiś słodki kącik zorganizować, żelki, pianki i inne;
edeko2
Nowicjusz

26 Mar 2019, 13:52

fontanna z czekoladą to zawsze dobry pomysł!
mikosz
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    SSSuper Drift Cup 2011 - Bagicz / relacja
    Lotnisko Bagicz znajduje się ok. 7 km od centrum Kołobrzegu i ok. 4 km od Ustronia Morskiego. Położone jest przy drodze krajowej nr 11 (wyjazd z Kołobrzegu ulicą Koszalińską). Pod samo lotnisko prowadzi również ścieżka ...