Cześć, chciałem się zapytać czy podczas waszych wesel oprócz tortu organizowaliście gościom jakiś inny słodki poczęstunek. My głównie chcieliśmy się skupić na daniach oraz torcie i szczerze mówiąc zapomnieliśmy trochę o jakichś cukierkach. Teraz mamy już bardzo mało czasu więc próbujemy zorganizować coś na szybko dlatego chcemy zamówić jakieś wafelki w czekoladzie itd. Macie pomysł jakie słodycze powinniśmy zamówić?
Kilka razy byłem na weselach, i właściwie prócz tortu słodyczy nie było, na jednym było wiele ciast dodatkowo ale to była kwestia że rodzice Panny młodej mieli cukiernie i postanowili tak zrobić
Nie tylko na wesele ale na każdą imprezę można zamówić słodki kącik gdzie będą jakieś babeczki czy inne słodkości. Ostatnio na imprezie 50 moja cioci sama solenizantka robiła roladę kakaową z musem śmietankowym i sercem w środku. https://uwielbiam.pl/przepis/kakaowa-rolada-z-musem-smietankowym-i-sercem-w-srodku Pycha. Takie smaki lubię najbardziej
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
SSSuper Drift Cup 2011 - Bagicz / relacja Lotnisko Bagicz znajduje się ok. 7 km od centrum Kołobrzegu i ok. 4 km od Ustronia Morskiego. Położone jest przy drodze krajowej nr 11 (wyjazd z Kołobrzegu ulicą Koszalińską). Pod samo lotnisko prowadzi również ścieżka ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.