SLR LENS Tachograph - brak nagrywania w pętli

27 Lip 2019, 14:51

Witam. Ojciec kupił sobie kamerę do samochodu, bez pytania mnie o opinie i teraz jest taki problem, że kamera nie usuwa starych nagrań. Nagrywa do zapełnienia karty i na tym koniec. Do tego przy próbie usunięcia plików z poziomu kamery wyskakuje komunikat "Ochrona" i pliki nie zostają usunięte. Przejrzałem opcje kilkukrotnie i nie znalazłem w nich nic co mogłoby pomóc. Muszę co jakiś czas przekładać kartę do telefonu, żeby usunąć nagrania. W takiej sytuacji ta kamera nie ma sensu. Nie mam pojęcia co to za producent, dlatego zamieszczam zdjęcia pudełka, może po nich ktoś bardziej rozpozna co to za sprzęt i jak można naprawić problem.

SLR LENS Tachograph - brak nagrywania w pętli SLR LENS Tachograph - brak nagrywania w pętli SLR LENS Tachograph - brak nagrywania w pętli SLR LENS Tachograph - brak nagrywania w pętli SLR LENS Tachograph - brak nagrywania w pętli
ZajOnDz
Nowicjusz

Zdjęcia: 6

29 Lip 2019, 15:01

ZajOnDz napisał(a):Do tego przy próbie usunięcia plików z poziomu kamery wyskakuje komunikat "Ochrona" i pliki nie zostają usunięte.
Sprawdź czy kamera czasem nie jest cały czas w trybie parkingowym i przez to wszystkie nagrania są zabezpieczone przed usunięciem.

Nie znam tej kamery, zajrzyj do instrukcji i sprawdź ewentualnie wyłącz tryb parkingowy i zobacz czy coś się zmieni.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ostre zakręty, zakosy i serpentyny pod kontrolą
    Sezon wycieczek na wędrówki górskie trwa. Wielu turystów pokonuje autem setki kilometrów, aby dojechać do celu. Droga często jest bardzo wymagająca, głównie ze względu na liczne ostre zakręty, ...