Służbowy za 240tys

09 Paź 2014, 20:33

jiGsaw napisał(a):Nie było prymusem,,,? To chyba nigdy w E32 nie siedziałeś.

Nie siedziałem i pewnie było lepiej ale wg mnie powinni iść do przodu, a nie się cofać na przestrzeni tylu lat. Porównujemy nową trójkę z ISem i tu inna śpiewka.
inaczej: siądź do LS400 z lat 90 to zmięknie mina :mrgreen:

jiGsaw napisał(a):Na pewno zawsze będzie lepiej niż w japończyku. :yes:

Proszę o konkrety, przykłady, fakty, bo urojenia co do jednej marki, a tym bardziej pochodzenia nic dla mnie nie znaczą.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

09 Paź 2014, 20:43

A ja dodam od siebie to czego nikt nie zaproponował :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Infiniti :ok:. F30 Również jest bardzo dobrym samochodem. Powiedzenie że NOWY LEX ODBIEGA OD NOWEGO BMW -> mam wrażenie że to takie ciągnięcie stereotypów w drugą stronę, wychwalanie na siłę po Niebiosa Lexus'a na tle BMW??? Dajcie spokój bo to przesada, jeden i drugi ma swoje wady/zalety, trzeba by kupić oba w salonie i tak samo użytkować przez min. 5 lat by się sensownie wypowiedzieć na ten temat...

Pozdrawiam :).
Vermin
Stały forumowicz

Zdjęcia: 4
Prawo jazdy: 06 01 1992
Auto: Ściera
Silnik: 2.0 DOHC EFI
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1993

09 Paź 2014, 20:53

Jak ktoś lubi BMW to kupi BMW, a jak ktoś chce coś innego to kupi Lexa ze względu choćby na stylistykę, bo IS to auto, które się podoba albo nienawidzi. Mi się nie podobało na zdjęciach ale na na żywo jest rewelacyjne gdzie BMW wygląda nijako. Jak coś to 4er, bo jest trochę lepiej :ok:
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2010

09 Paź 2014, 21:07

Ale dyskusyjka :D a i tak wszystko zależy od kaski ... ale fakt faktem że BMW potrafi być tak bidne aż wstyd jak na markę premium... :shock:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Typ: Sport/Coupe

15 Paź 2014, 14:49

Infiniti... może niekoniecznie służbowe - choć każdemu takiego auta firmowego życzę w przyszłości!
Tadeusz57
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 04 1970
Auto: Audi A3
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Otwieranie drzwi bez udziału kluczyka – 1984 rok
    Współcześnie otwieranie drzwi pojazdu kluczykiem jest anachronizmem. Elektroniczny pilot na fale podczerwone (Infrared) otwierający drzwi auta jest standardem oczywistym nawet w najmniejszych samochodach miejskich. ...