Witam
Zastanawiam się nad kupnem samochodu. Które spośród tych 3 są najlepszym rozwiązaniem? Zastanawiam się nad wersjami 3-drzwiowymi (najlepiej cabrio, ale to nie jest konieczne)
A może jakaś inna propozycja do wydana mam jakieś 16000+pakiet startowy(2000zł). To będzie moja 1. terenówka. Na razie nie chce aby auto było topione po klamki, raczej lekki i średni teren. A na co dzień "czarne" Proszę o pomoc.
sory że to powiem bo pewnie wiele osób będzie obrażonych z tego powodu, Sportage to nie terenówka i w teren się nie nadaje co do reszty to opel jest marną podróbką isuzu, choć oszczędniejszą...
jak dla mnie trooper z wymienionych jest najlepszą opcją
do kompletu dorzucę mitsu pajero V6... i bedzie Pan zaaadooowoooloonyy
Zgadzam się z tym co mówi pocieszny, trooper to dobry wybór i moim zdaniem frotka choć mam predyspozycje terenowe to się ogóle do terenu nie nadaje ze względu na badziewne silniki
Twoja psycha może nie udźwignąć jazdy samurajem po czarnym
poza tym nie ma lepszego auta 4x4 do przepraw i oczywiście da się kupić egzemplarze w świetnym stanie jak i te zbudowane od zera np. na silniku bmw, mostach i sprężynach + radiusach od toyki, mechanikiem, klatką, itd.
Skąd się biorą zniżki na OC? Skąd się biorą zniżki na OC? Zakres OC jest dokładnie taki sam w każdym towarzystwie ubezpieczeniowym. Nieco inne mogą być natomiast zniżki na OC przyznawane przez konkretnych ubezpieczycieli. Ci rządzą się swoimi prawami ...
[C] Almera N16 1,8 / Megane II 1,6 / Toledo II 1,8 / S40 I 1,8 Podstawowe kryteria zestawienia: - sedan segmentu C - silnik benzynowy o mocy ok. 120KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2003 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Nissan Almera N16 1,8 - 116KM - Renault ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.