REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
blackmeritum napisał(a):Poza tym nie spodziewałbym się zbyt dużego odzewu na twoje pytanie, to forum specjalizuje się raczej w dużo tańszych wozach.
blackmeritum napisał(a):Podałeś typowych mistrzów autostrady, wiesz że takie auta to średnie zabawki?![]()
pkc napisał(a):blackmeritum napisał(a):Podałeś typowych mistrzów autostrady, wiesz że takie auta to średnie zabawki?![]()
Pojęcie zabawa dla każdego znaczy co innego, każdy lubi co innego i każdemu co innemu będzie dawać frajdę, ze dla Ciebie to są średnie zabawki, to nie znaczy, ze dla innych będzie tak samo
blackmeritum napisał(a):Podałeś typowych mistrzów autostrady, wiesz że takie auta to średnie zabawki?
Poza tym nie spodziewałbym się zbyt dużego odzewu na twoje pytanie, to forum specjalizuje się raczej w dużo tańszych wozach.
MonsterRB napisał(a):Jak chcesz, żeby auto sprawiło Ci radość to kup Mazdę MX-5 albo Toyotę GT86. Amerykańskie krążowniki to bardziej męka niż radość.
Kieł napisał(a):Z zabawek to może:
Lancer Evo
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... y58Wl.html
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... ydXDX.html
Kieł napisał(a):Z zabawek to może:
Lancer Evo
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... y58Wl.html
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... ydXDX.html
mike1735 napisał(a):A ja mając 100k na zabawkę nie zawracałbym sobie głowy opiniami typów z jakiegoś forum tylko kupił to, co najbardziej mi się podoba
Ja bym brał Challengera z kompresorkiem był takowy kiedyś w ZK
Godne uwagi Camaro to tylko ZL1 a na takie masz za mały budżet
Ode mnie Honda S2000 za ~1/2 budżetu
blackmeritum napisał(a):Tak właściwie to budżet ni w kratkę, albo 30 więcej albo 30 mniej Szczególnie jeśli szukasz dużego samochodu to wszelkie ski, mxy, brztki m3ki i inne fajne rzeczy odpadają. Jedyne co mi przychodzi do głowy to duże E/H czyli m5/m6, w obu przypadkach z trochę mniejszego rocznika niż 2010.
dzida napisał(a):Masz głupie podejście do rocznika i to szukając mocnego auta
Nawet bym się nie zastanawiał tylko brał jakiegoś american muscle jak dał mike, bo zabawa zaczyna się już przy usłyszeniu silnika W PL i tak nie ma gdzie się rozpędzić, a stylistyka jest dodatkowym atutem
Z innych to może muscle-samuraja Lexusa ISF choć jest wielkości Imprezy - przynajmniej V8 i 5l (link przykładowy):
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... 261329cd51
Spider448 napisał(a):Lexus jest na prawde ladny, ale ladne sa wlasnie te nowsze roczniki, tutaj ceny sa juz wyzsze.
dzida napisał(a):Spider448 napisał(a):
Lexus jest na prawde ladny, ale ladne sa wlasnie te nowsze roczniki, tutaj ceny sa juz wyzsze.
jeszcze raz - co CI da rocznik? Lampy przednie sobie możesz zmienić i tyle różnic...