REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
no taki Lexus wciąga Twoje Golfy dolotem i wypluwa wydechem (każda końcówka dla każdego cylindra w TSI)demirbiras napisał(a):Lexus IS jako auto sportowe? hmm chyba raczej nie ten adres
ah ta nienawiść do vwmike napisał(a):no taki Lexus wciąga Twoje Golfy dolotem i wypluwa wydechem (każda końcówka dla każdego cylindra w TSI)
moim zdaniem nie tylko wygląda, jedzie też i to dość dobrze ale tego najpierw trzeba doświadczyć a nie siać propagandęmike napisał(a):z tym Mustangiem to ja bym uważał, bo w większości on tylko wygląda na szybki,
mike napisał(a):no taki Lexus wciąga Twoje Golfy dolotem i wypluwa wydechem (każda końcówka dla każdego cylindra w TSI) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ale to i tak poza budżetem (i tak wkleiłem najtańszy z Otomoto).
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
to nie była oferta jako taka, jedynie obalenie Twojej teorii, że IS nie jest sportowym samochodemdemirbiras napisał(a):a tak apropo wyczuwam hipokryzję bo dawałeś mi warna jak polecałem auto 5k droższe a teraz szczycisz się Lexusem ISF 20k droższym od budżetu założonego w temacie i to najtańszym na rynku
szczerze mówiąc jestem trochę zawiedziony, bo nikt nie wyskoczył ze sławnym "nooo ale jak taż chipa w Rce to będziesz szybszy, a jak wleci stage 2 tooo już w ogóle cud, miód i orzeszki"Kao napisał(a):chcesz konkurować autem 150 koni i niuta mocniejszym?
może i jeździ, ale najpierw trzeba kupić odpowiednią wersję, albo nie odgrażać się objechaniem wszystkich na światłachKao napisał(a):moim zdaniem nie tylko wygląda, jedzie też i to dość dobrze ale tego najpierw trzeba doświadczyć a nie siać propagandę