Sportowe auto do 8000zł

12 Wrz 2008, 08:18

To jest Twój punkt widzenia. Ktoś inny może mieć inne podejście. :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

12 Wrz 2008, 08:32

Nie no spoko nikomu nie narzucam mojego zdania :) Po prostu ja rozumuję tak że jak ktoś ma 8000 na samochód to ma 8000 na samochód a nie na samochód, rejestracje, ubezpieczenie, naprawe, alufelgi, oleje, przeglądy i pluszowego misia do samochodu :) Jak wiadomo pluszowe misie są bardzo drogie :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam
Michał
2green
Początkujący
Awatar użytkownika

12 Wrz 2008, 11:52

To może jeszcze paliwo ma być w tym zawartę? Trochę powagi, samochód do 8000zł, tzn. że samo auto ma kosztować NIE WIĘCEJ niż 8000zł, słownie osiem tysięcy złotych, mam rozumieć, że teraz już wszyscy kapują. A jak ktoś nie wie, że z samochodem wiążą się koszty to jest chyba niepoważny.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

12 Wrz 2008, 20:08

Kupuje Tyotę Celicę z silnikiem 1.6, dziękuje za odpowiedzi
Piotr18
Nowicjusz

14 Wrz 2008, 08:26

za 8 kafli celicę hmm ciężko bedzie. Toyota to super autko ale za 8 kafli to bedziesz musiał dobrze poszukac.
mamuska
Początkujący

Miejscowość: Lublin
Prawo jazdy: 14 03 2008
Auto: BMW=>TOYOTA=>PASSAT
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

14 Wrz 2008, 22:21

Powodzenia żeby ci się trafiło dobre autko. 8)
EXAL
Aktywny
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto szukać taniego ubezpieczenia OC?
    Galopujące stopy procentowe, a wraz z nimi drastycznie rosnące koszty życia sprawiają, że szukamy oszczędności na wielu polach. Czy ubezpieczenie samochodu powinno być jednym z nich, czy niekoniecznie? Sprawdźmy! Czy tanie ...

30 Wrz 2008, 23:02

Witam, postanowiłem trochę dozbierać tak do 12.000, zarobić np na wakacje itp. Także zmieniłem moje typy:)
mazda mx 5
toyota mr 2
honda crx lub crx del sol

proszę mi powiedzieć co z częsciami do kazdej z marek tych aut, awaryjność to pewnie niska ze względu że to Japońce:)
Piotr18
Nowicjusz

02 Paź 2008, 21:13

Wszystko brzmi strasznie smacznie :D

Kurcze, strasznie ciężki wybór...
zupazkota
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: GOP

03 Paź 2008, 20:57

Ja troche z innej beczki. :)
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
Ja subiektywnie polecam E30, sam jestem uzytkownikiem tego cudnego samochodu, ale z duzo mniejszym silnikie ponieważ finanse nie pozwalaja mi na utrzymanie większego silnika. Myslę że moc powinna Ci wystarczyć, i jeszcze RWD. Komfort jazdy jak na wiekowe auto jest napradę duzy. Napisałeś że "auto musi być mało awaryjne, części sporo i nie drogo (zamienniki itp) spalanie to sprawa drugorzędna" Myślę ze E30 325i/ 325e idealnie do tego pasuje.
zbychu57
Aktywny

Miejscowość: Białystok

03 Paź 2008, 23:38

chcesz sportowe auto ?
Polecam Ci Golfa VR6, gwarantuje Ci ze, ten dzwiek, ta moc i to wgniecenie w siedzenie zrobi na Tobie ogrmne wrazenie. Ze sportowych bryk ta robi na mnie najwieksze wrazenie. To jest dopiero torpeda. Ale oczywiscie trzeba o nia umiec dbac a ona sie odwdzieczy ;)
Junior99
Nowicjusz

Miejscowość: łódzkie

04 Paź 2008, 10:07

A ja polecam corrado, auto zdecydowanie sportowe, a osiągi ma bardzo dobre
Ostrożność nie jest tchórzostwem.
Lekkomyślność nie jest bohaterstwem.
Martoro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Świętochłowice

04 Paź 2008, 12:39

Hyudai coupe 2.0 :D
Kto za młodu głupim nie był ten na starość nie zmądrzeje...
bbr86
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych

04 Paź 2008, 17:04

Del sol jest super, mr2 troszkę słabsza, ale to co potrefi Ci dać mx-5 to jest magia...
zupazkota
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: GOP

04 Paź 2008, 18:31

Martoro napisał(a):A ja polecam corrado, auto zdecydowanie sportowe, a osiągi ma bardzo dobre

No nie zagalopowywałbym się tak, osiagi super ma na turbinie ew. vr6, ale spali trochę i dorwać zadbany to raczej jak trafić milion w lotka. Ze starym BMW jest podobnie - ogromne przebiegi, większość samochodów będzie reanimowana już tylko. Trzeba się dobrze znać i mieć w razie co trochę kasy odłożone, żeby zdecydować się na stare BMW w Polsce.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

04 Paź 2008, 20:20

jiGsaw napisał(a):
Martoro napisał(a):A ja polecam corrado, auto zdecydowanie sportowe, a osiągi ma bardzo dobre

No nie zagalopowywałbym się tak, osiagi super ma na turbinie ew. vr6, ale spali trochę i dorwać zadbany to raczej jak trafić milion w lotka. Ze starym BMW jest podobnie - ogromne przebiegi, większość samochodów będzie reanimowana już tylko. Trzeba się dobrze znać i mieć w razie co trochę kasy odłożone, żeby zdecydować się na stare BMW w Polsce.

Jak sie nie śpieszy za mocno z kupnem samochodu a robi się to rozważnie to napewno mozna znaleźć starsze autko które bedzie w dobrym stanie. Masz racje że większość starych BMW/Vw jest mocno wyeksplaoatowane ale jak sie dobrze poszuka to można trafic na egzemplarze którymi mozna będzie jeszcze sporo przejechać bez wiekszych problemów.
zbychu57
Aktywny

Miejscowość: Białystok