Nie doradzam co kupić , bo to nie ma sensu , ale w tym przypadku się wypowiem . Na wybór auta patrze raczej pod kątem póżniejszych napraw i Cinquacento oraz Siecento będą według mnie lepszym wyborem . Tico rdzewieje jak głupie , w matizie wymiana niektórych elementów kojarzy się z walką z wiatrakami ( tico też ). Koreańce mają czworo drzwi , części tanie , ale.............Zresztą to jest tylko moje zdanie .........
Model studyjny BMW Gina Light 2008 BMW Group Design przedstawiło model studyjny BMW Gina Light w odpowiedzi na debatę dotyczącą cech, które ukształtują motoryzacyjny krajobraz jutra. Pojazd zbudowany jako projekt doświadczalny prezentuje wizję przyszłości ...
Jak uniknąć zderzenia samochodu z dziką zwierzyną? Zderzenie samochodu ze zwierzęciem wybiegającym na jezdnię może skończyć się tragicznie zarówno dla zwierzęcia jak i pasażerów pojazdu. W 2013 roku policja odnotowała aż 179 wypadków z udziałem zwierząt, ...
no wiec ktore ma lepszy komfort, lepsze prowadzenie, wielkość we wnętrzu
no wiec SEICENTO czy matiz, tico?
slyszalem ze tico jest japońskie i bezawaryjne
piotrauto napisał(a):no wiec ktore ma lepszy komfort, lepsze prowadzenie, wielkość we wnętrzu no wiec SEICENTO czy matiz, tico? slyszalem ze tico jest japońskie i bezawaryjne
tico japońskie ?? .. pierwsze słyszę
z tych trzech bierz matiza , jest najładniejszy i największy , napewno nie jest bardziej awaryjny od tico/sc
"no wiec ktore ma lepszy komfort?""wielkość we wnętrzu" Bardzo porównywalne... Tico ciche i troszkę przestronniejsze, Matiz poza konkurencją...
"lepsze prowadzenie" Matiz/SC sporting...
Z tej trójki matiz wymiata moim zdaniem. Do dzisiaj spotyka się auta z klimą i elektryką...
Odpowiedziałeś, ale z tym rdzewieniem, to nie do końca tak jest...
Nie przypominam sobie, kiedy ostatnio widziałem CC bez wyprysków rdzy, natomiast tico miało raczej dobre blachy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.