diabl0001 napisał(a):ja jezdze tak normalnie, odbija sie na portfelu ale przynajmniej sie na drogach nie nudzi...
Gazujesz skodą na światłach powyżej 4k obrotów? Nie chce Cię w żadnym stopniu obrażać, ale osobiście na ostro gazujące osoby w golfach, bmkach i innych nie sportowych samochodach patrzę raczej z politowaniem... i niestety nie tylko ja. Osobiście wyznaje zasadę, dynamicznie, ale z klasą, bez obciachu i przerostu ambicji nad samochodem.
"Kup mocne sportowe auto, załóż gaz" "Nawet dobre zapalniczki są na benzynę"
moje ambijce, ambicjami, wystarczy ze ambicje gosci w bmkach i tych innych takich smiesznych sa skutecznie gaszone, przez ten smieszny samochodzik samochod sportowy nie jest, to prawda, ale przyspieszeniem moze zadziwic dla mnie ciezko sie jezdzi jak nie slychac silnika, dlatego nie mam oporow przydusic czy jade golfem czy felicia czy subaru...
objechani na 1/4 by ja+felka Scorpio2.9i24V 207KM A3 1.8 125KM Vectra a/b1.8 90/125KM Felka1.3+90KM
Jak przygotować się do zakupu używanego Volvo? Porady i wskazówki Zakup używanego Volvo, podobnie jak każdego innego samochodu, wymaga odpowiedniego przygotowania, aby uniknąć potencjalnych problemów. Jakie cechy wyróżniają używane samochody Volvo? Czy możliwe jest kupno auta ...
Kia Ceed 2 - led reflektor przód jak naprawić? Koledze zepsuł się reflektor mianowicie nie zapala mu się led w jednej z lamp nie świeci w ogóle a w drugiej miga czasami. Są to wersje europejskie zwykłe soczewki z ledami (nie Xenon) czy jest możliwość naprawienia ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.