Witam wszystkich, Przyszedł właśnie czas na zakup pierwszego w życiu samochodu Przejdę od razu do rzeczy, na wydanie mam max. 22tys. Szukam samochodu z zacięciem sportowym, w grę wchodzi tylko i wyłącznie benzyna, skrzynia manualna, rocznik min. 2002, silnik max. 2.0l. Miałem na oku już kilka modeli, min.: seat leon, audi a3, bmw e46, opel astra 3 gtc (na niego niestety mnie nie stać a szkoda ) jednak ostatnio wpadł mi w oko Hyundai Coupe i tego samochodu będę raczej szukał, chyba, że macie inne ciekawe propozycje.
Takich autek jest na prawde dużo. Z tego co ja wiem to mazda mx-5 byłaby dosc dobra opcją. No i masz kabrio. Ew Toyota celica. No chyba że gustujesz bardziej w zachodnich autach.
Przyjemny przyjemny, ale kasy wystarczy mi na rocznik 98. Szukam czegoś młodszego, min. 2002r, nie chodzi mi o typowo sportowy samochód (choć hyundai nie jest typowo sportowy) chodzi mi o połączenie samochodu sportowego z sedanem/compaktem. Astra 3 GTC jest tu dobrym przykładem
Jesień i niespodziewane leśne zwierzęta na drodze Teraz, kiedy zmierzch zapada dużo szybciej, a dodatkowo pogoda potrafi być mglista i deszczowa, łatwo można nie zauważyć zwierzęcia wybiegającego na jezdnię. Większość dzików, saren i innych leśnych zwierząt ginie ...
Pokładowe systemy bezpieczeństwa i nowoczesna platforma - Dacia Jogger Dacia Jogger jest zbudowana na nowoczesnej platformie, posiada wzmocnioną konstrukcję nadwozia, sześć poduszek powietrznych i przydatne systemy wspomagania prowadzenia. Platforma nowej generacji w modelach DaciiWzmocniona ...
logitech1 napisał(a):eclipse dostaniesz 2002 za 22 tys tylko zależy jaka wersja ci się podoba
Czytałeś opis? Silnik do 2.0
Eclise 2002r to już 3g. Silniki tylko 2.4 i 3.0, a do tego autko nie zbiera się szybciej od słabszego Eclipsa 2g, ze względu na większy ciężar, a sam Ecipse 2g rajdówką, poza wersją z GSX z turbo i filmami z gatunku F&F - nie był.
"Kup mocne sportowe auto, załóż gaz" "Nawet dobre zapalniczki są na benzynę"
Peugeot 406 Coupe, 2.0L 150KM, ew. coś mniejszego Peugeot 306 GTI-6 2.0L 167KM, tu już lepiej z osiągami. Oba powinieneś dostać w b. dobrym stanie za tą kasę i ci coś zostanie.
Peugot 406 jeszcze ujdzie, ale 306 już nie bardzo, zresztą Peugota nie chce. Lexus całkiem niezły ale kojarzy mi się z "L"ansem więc odpada i pewnie w eksploatacji jest dość drogi. Jakie jest wasze zdanie o Hyundaiu Coupe?
Horrendalne spalanie. Takie sobie osiągi. Informacje od właściciela takiego samochodu, z którym o nim rozmawiałem. To też potwierdza się na papierze.
Dobrze że zaznaczyłeś że nie chcesz czysto rasowego sportowego samochodu, bo te wymienione na początku ze sportem dużo wspólnego nie mają.
Celując w Twój typ, zastanowiłbym się nad: Galantem.
Te roczniki, te silniki. Pod względem "sportowości" nie gorsze od takiego BMW, a nieporównywalnie rzadsze i niepowtarzalne. Alusy, malujesz sobie tarcze, przyciemniasz troszkę szyby i auto nabiera charakterku.
"Kup mocne sportowe auto, załóż gaz" "Nawet dobre zapalniczki są na benzynę"
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.