Witam! Proszę was o pomoc w wyborze samochodu! Auto musi być koniecznie Coupe! Żaden sedan, kombi itd. Rocznik: może być i 1992 ale autko musi być zadbane i bez śladów rdzy! Moc: Nie musi być szybkie wystarczy mi żeby kręciło 100Km/h poniżej 11s
Auta za jakim się rozglądałem do tej pory to: -Opel Calibra -Honda Civic -BMW E36 -Ford Probe -Fiat Coupe
Prosze was o pomoc w wyborze samochodu!!!
Ostatnio edytowany przez Desant, 23 Paź 2009, 15:38, edytowano w sumie 1 raz
Polecam ci szczerze Fiacika. Mała awaryjność, ładny wygląd, w miarę wykończony.
Jeżeli nie potrzebujesz auta który szybko lata to wystarczy ci zwykłe 1.8 16V
Najlepszy silnik w FC... Najmniej awaryjny!
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Obejrzyj go... Widać że jest zadbany myślę że warto!
1.8 16V rozpędza się w 9,2 do 100km/h więc całkiem ładnie. Jak jakieś pytanka odnośnie FC to pisz chętnie pomogę!
Też z tych wybranych postawiłbym na FIATA,widziałem we Włoszech wystylizowanego na FERRARI nawet ze znaczkiem tego auta,powiem wam był tak zrobiony,że laik myślałby iż to Ferrari.Podobno świetnie się prowadzi ale to autko dla ludzi dbałych.
Nie wiem jak się prowadzi 1.8 gdyż jechałem 2.0 16V ale moce są zbliżone więc prowadzi się równie dobrze... FIAT COUPE ten typ tak ma... Znakomicie się prowadzą wiadomo te nasze drogi ale mimo wszystko rewelacja.
Bagażnik to ok 300L dla Ciebie i dla dziewczyny wystarczy no oczywiście pod warunkiem że nie wsadzisz butli z podtlenkiem LPG
Ja z wyżej wymienionych również proponowałbym Fiata, ale proponowałbym Ci troszkę kasy dozbierac i pomyśleć na Mitsubishi Eclipse.Jest to dobre autko o jeszcze lepszych osiągach.[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Bateria magnezowa. Czy nowa technologia zastąpi baterie litowo-jonowe? Naukowcy z Toyota Research Institute of North America (TRINA) oraz University of Houston opracowali nową katodę i nowy elektrolit do baterii magnezowych. Wyniki prac zostały opublikowane w czasopiśmie naukowym Nature Energy. ...
[D] Alfa 156 1,9JTD / A4 B5 1,9TDI / e46 320d / Passat B5 1,9TDI Podstawowe kryteria zestawienia: - kombi segmentu D - silnik diesla o mocy ok. 120KM - manualna skrzynia biegów - modele z ok. 2000r. Wytypowane modele do zestawienia: - Alfa Romeo 156 1,9JTD - 115KM - Audi A4 B5 1,9TDI ...
Dzięki popatrzę i za Calibrą bo też mi się podoba?
A jeszcze odnośnie Fiata jeżeli chciałbym wersję silnikową 2.0 20V Turbo to ile musiałbym przeznaczyć ?
A ja dam całkiem inną propozycje niż moi poprzednicy.
Według mnie w tym przedziale cenowym rewelacji nie będzie ale najbardziej godny polecenia jest HYUNDAI COUPE
Samochód świetnie trzyma się drogi awaryjność jest bardzo niska tylko nie wiem czego jest tak niedoceniony na polskim rynku motoryzacyjnym
Desant napisał(a):Dzięki popatrzę i za Calibrą bo też mi się podoba? A jeszcze odnośnie Fiata jeżeli chciałbym wersję silnikową 2.0 20V Turbo to ile musiałbym przeznaczyć ?
Jeśli chciałbyś zwykłe 20VT czyli nie + ani LE to musisz liczyć jakieś 10tyś jeszcze do tego co masz
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.