jednak padło na E46, jest nowsze i bardziej mi sie podoba dlatego mam pytanie jeszcze co do silnikow, jakies sa roznice w oznaczeniu 328i /328Ci czy poprostu te drugie z polifta. Unikac silnika 323i 170 km ? 325i 192km rozumiem że OK jest?
Ostatnia kwestia to silnik 330i 231 km na forum znalazlem do sprzedania, tylko chce wiedzic o nim wiecej, jak ma sie do LPG ??
prs napisał(a):jakies sa roznice w oznaczeniu 328i /328Ci
Ci oznacza wersję Coupe
prs napisał(a):Unikac silnika 323i 170 km ?
Jest ok. Silnik miał pojemność 2,5l, a potem pojawił się następca o pojemności 2,2l/170KM i oznaczany jest 320i. 325i weszło w tym samym czasie i ma 2,5l o mocy 192KM. Tak wiem - porypane
prs napisał(a): jak ma sie do LPG ??
wszystkie rzędowe szóstki dobrze jeżdżą na LPG i we wszystkich trzeba pilnować układu chłodzenia
takiej odpowiedzi oczekiwałem, dzieki skupiłem sie na jednej sztuce, zlece moto-zakup obejrzenie jej bo ja nie mam na to czasu oraz brak mi jakiegokolwiek pojecia w tym temacie.
Samochody terenowe - do połowy lat 70 Historia pojazdów mogących poruszać się w trudnych warunkach drogowych, czy wręcz po bezdrożach, jest tak stara, jak same wehikuły napędzane silnikami, takimi czy innymi. Pierwsze „samojazdy” – jak ...
Silnik 1.4 TSI z systemem zarządzania pracą cylindrów ACT Silnik benzynowy TSI Volkswagena o pojemności 1,4 litra otrzymał po raz siódmy z rzędu tytuł "Engine of the Year" w kategorii pojemności skokowej od 1,0 do 1,4 litra. TSI 1.4 jest zatem najbardziej utytułowanym silnikiem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.