REKLAMA
Szukam auta najlepiej z mazowieckiego, jakies 100km od Wawy do 15-16 tys (cena auta). Mysle raczej o benzynie gdzie obowiązkowo bede chcial dolozyc LPG juz na starcie. Diesel odpada z racji drozszych ewentualnych kosztów napraw i pewno wiekszych przebiegow. Bede jezdzil srednio 2000 tys km miesiecznie 75%trasa/25%miasto. Oczywiscie nie skreslam diesla, cos zadbanego chetnie przytule. Wolałbym cos z rocznika powyzej 2002r, na wyposazeniu fajnie jak bedzie tempomat nie wszystkie szyby musza byc w elektryce. Teraz co najwazniejsze samochod nie moze byc duzy, najlepiej jakis hatchback ilosc dzwi bez roznicy. Chce miec zapas mocy przy wlozeniu LPG spalanie nie bedzie mialo wiekszej roznicy, 15 jak wezmie nic sie nie stanie. Preferuje dynamiczna jazde ale bez zbednego piłowania.
Jakie mam pomysły ? Najbardziej podoba mi sie Seat Leon poczytałem tez o silniku 1,8T ktory nadaje sie pod LPG (dobre podzespoły, nie chce oszczedzac). Audi A3 tez wchodzi w gre, ale napewno nie Golf IV gdzie zazwyczaj na porownanie ida te trzy auta ale poprostu nie podoba mi sie.
Podrzuccie ciekawe oferty, poradzcie mi czego poszukac. Chce kupic naprawde zadbane auto, nie mam zbyt wiele czasu
pozdrawiam