ACSznycel - pierwsze dwa linki jakie podałeś, to jest wersja koncepcyjna, trochę się różni od produkcyjnej, jest jescze bardziej agresywna. Wrzuciłem do swojej galerii kilka fotek mojej Brery, można sobie zerknąć, ale na żywo robi zdecydowanie lepsze wrażenie - zwłaszcza jak stoi obok innych aut
. Oprócz agresywnego przodu, i przetłoczeń, to co się rzuca od razu w oczy, tak jak napisał
ACSznycel, to Brera jest dosyć szeroka i płaska.
Masziah, jeżeli bierzesz pod uwagę auta które mają do setki 5,5 sek., to właśnie przyspieszenie może być jednak dla Ciebie dyskwalifikujące jeśli chodzi o Brerę. Najmocniejsza Brera ma 6,8 i do tego żłopie paliwo jak smok
Po prostu musiałbyś się przejechać takim autem, i byś zobaczył czy Ci to wystarczy, czy też nie.
Jeśli chodzi o wykonanie to jest naprawdę dobre. Nie chcę mówić, że jest takie jak w audi, bo w tej kwestii audi to klasa sama w sobie, ale nie ma się za bardzo do czego przyczepić. Plastiki są bardzo dobrze spasowane, i naprawdę dobrej jakości. Cały kokpit jest zrobiony z miękkich, bardzo przyjemnych w dotyku tworzyw, a bodajże do 2009 roku, czyli wcześniejsze modele, miały wstawki z prawdziwego aluminium (ja już niestety mam tylko plastik).
Jeśli chodzi o wyposażenie to moja ma standardowe, czyli:
- siedem poduszek powietrznych (2 przednie, 2 boczne, 2 kurtyny i kolanowa kierowcy)
- klimatyzacja automatyczna dwustrefowa
- VDC (ESP) - układ stabilizujący tor jazdy, Brake Assistant, Hill Holder, ABS, ASR
- radio CD z sześcioma głośnikami
- felgi aluminiowe 17'
- tempomat
- elektrycznie regulowane szyby
- koło kierownicy i dźwignia zmiany biegów obszyte skórą
- kierownica regulowana w dwóch płaszczyznach
- fotel kierowcy regulowany na wysokość, regulowane pochylenie oparcia, regulacja wzdłużna oraz dodatkowo regulacja odcinka lędźwiowego kręgosłupa, i regulacja pochylenia siedziska
- światła przeciwmgielne
- tylna kanapa składana i dzielona
- komputer pokładowy
- podłokietnik tylny
- lusterka zewnętrzne regulowane i składane elektrycznie, podgrzewane
- sterowanie radiem w kierownicy
- koło zapasowe dojazdowe
Jedyne czego mi brakuje w wyposażeniu, to brak odtwarzacza MP3, brak zestawu głośnomówiącego, no i jak by były ksenony to też bym się nie obraził - ale oczywiście wśród modeli używanych nierzadko są auta w to wyposażone , a także zdarza się navi i skóra - także zależy na co się trafi.