REKLAMA
Witam wszystkich userów . Mam duży problem z wyborem samochodu, takiego jaki jest w temacie - czyli sportowy coupe (bo dla niektórych coupe to też i matiz... : ) Za kilka miesięcy będę miał pełną gotówke przeznaczoną na zakup auta i przymierzam się, już teraz, by móc spokojnie znaleźć wybrany model lub zarezerwować kupno danego pojazdu. Kwota do przeznaczenia to do 80 tys PLN (im mniej tym lepiej).
Zastanawiałem sie nad:
-nową Audi TT, osobiście wolałbym silnik 3.2 , ale nie wiem czy starczy mi na to kasy, więc wystarczyłby 2.0 TFSI
-Nissan 350z ( i przy zakupie tego auta, intersowałby mnie tuning optyczny i mechaniczny )
- Nissan Skyline R34 GTR (tjw. i wiem, że to nie jest coupe) [link do autocentrum.pl wygasł] ( i w tym wypadku gdzie i za ile remont całego środka by zrobić mu kiere na lewo)
-Mazda RX-7 z body kitem od Veilside http://www.boyrotor.com/images/page_parts/veilside.jpg (czy w Polsce dałoby radę w ogóle dostać gdzieś ten body ?)
- i mam nadzieję, że jakieś Wasze wskazówki innych modeli (oprócz Niemieckich marek)
Także, chciałbym się spytać o to czy może ktoś miał styczność z tymi samochodzikami i jak to by "pasowało" na nasze Polskie drogi (koszta)
Czekam na odpowiedzi, pozdrawiam.