polecam ta strone szybko i prosto mozna zmierzyc swoj Refleks i CZAS REAKCJI oraz internetowy alkomat pozwala obliczyc ile mozemy wypic w przyblizeniu zeby rano byc trzezwym do jazdy.polecam ! mozecie w odpowiedziach podawac swoje srednie czasy reakcji - moja srednia 0.214 s http://www.ilemogewypic.pl/refleksomierz.php
"przyspieszenie to najlepszy sposób spędzenia czasu pomiędzy zakrętami"
Toyota Prius Plug In Hybrid dla Księcia Monaco Prius Plug In Hybrid jest pierwszym samochodem hybrydowym Toyoty z możliwością ładowania baterii z gniazdka elektrycznego. W trybie elektrycznym (EV) samochód przejeżdża 25 km, bez emisji dwutlenku węgla, tlenków ...
BMW Concept serii 5 Gran Turismo 2009 BMW Concept serii 5 Gran Turismo łączy w sobie elegancję, przestronność i adaptacyjność. Atrybuty typowe dla prestiżowego sedana, nowoczesnego i wszechstronnego auta typu SAV (Sports Activity Vehicle) oraz klasycznego Gran ...
Ja nie bardzo. Jest wiele osób i każdy ma swój łeb. Co poniektórzy wypiją jedno piwo i kręci im się w głowie a inni dopiero po dwóch czy trzech coś czują. Sam znam człowieka, który wypije 5 piw i kręci mu się lekko w głowie, a wystarczy, ze wypije 3 kieliszki wódy, a już ma dość...tak więc ta norma jednego piwa wg mnie nie sprawdziłaby się..no ale może ktoś jest innego zdania
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
ja nigdy nie pije, nawet malutko, zanim siade za kierownice :] a jesli wiem, ze pic bede, to wybieram dzien, kiedy samochodu nie poprowadze, a jak bede musial gdzies jechac to transporcik miejski sie klania
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.