Sprawdzanie historii pojazdu nie działa?

26 Maj 2018, 18:06

Witajcie.Mam problem ze sprawdzeniem historii pojazdu. Próbowałem już na kilku - wszystkie rzekomo pochodzą z polskiego salonu.
Weźmy chociażby taki:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wprowadziłem wszystkie dane widoczne na ogłoszeniu na https://www.historiapojazdu.gov.pl/ i klops. Nie możego znaleźć. A to nie jest jedyne auto któ©e próbowałem sprawdzić.
Ironnar
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 11 1987
Auto: Nie mam

27 Maj 2018, 10:29

Sprawdziłem dane z tego ogłoszenia wyskakuje informacja z błędem "historia-pojazdu-portlet jest tymczasowo niedostępny."

Sprawdziłem swój samochód w tej chwili i również otrzymałem taki sam komunikat więc myślę, że to jakiś ogólny problem z wyświetleniem danych. Wiem, że dane mojego samochodu wyświetlały się poprawnie stąd mogę to potwierdzić.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

27 Maj 2018, 12:20

Mam ten sam komunikat od jakiegoś tygodnia. Dlatego myślałem, że coś robię nie tak. Są jeszcze jakieś opcje sprawdzenia samochodu? Mogę, np. skontaktować się z centralą danej marki i mi to sprawdzą?
Ironnar
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 11 1987
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Publica 1961 rok
    Po sukcesie modelu SA Toyota pracowała nad nowym małym autkiem miejskim na rodzimy rynek. W 1961 roku w sprzedaży pojawiła się Toyota Publica. Oferowana z nadwoziami sedan, kombi, cabrio, a nawet pick-up, szybko okazała się ...