Witam!! Mam pytanie jak sprawdzić diody LED,które są w tym reflektorze? Chodzi mi o to jak sprawdzić czy one działają czy nie i w jaki sposób to zrobić żeby ewentualnie ich nie uszkodzić (spalić).
Poniżej umieszczam zdjęcie reflektora do AUDI A6 C6 po liftingu z rocznika 2008. Proszę o podpowiedzi i z góry dziękuję
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 18 Maj 2015, 08:28, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Drukowane litery
Trzeba tylko wiedzieć, jak te diody podłączyć - wszak przewodzą tylko w jedną stronę Wbrew pozorom jednak trzeba znać się na elekrtreyce, żeby coś takiego sprawdzić. Tym bardziej jak jest to cały reflektor i wtyczka nie ma dwóch przewodów tylko więcej. Proponuję elektryka.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Dynamic Sculptures – tradycja sportowego ducha i elegancji w Audi Na wystawie "Dynamic Sculptures – tradycja sportowego ducha i elegancji w Audi", Audi museum mobile prezentuje dwanaście samochodów typu coupé, wyprodukowanych od lat trzydziestych ubiegłego wieku, aż ...
dlatego właśnie nie próbowałem sam ich sprawdzać bo bałem się że je spale. tam są od tycg diod trzy kable jeden czerwony drugi biały a trzeci brązowy,pokaże wam na zdjęciu poniżej,może trochę słabe zdjęcie wybacz jakość.
Są trzy kable, bo światła dzienne tego wymagają - brazowy to 99% zasilanie czyli +12, biały chyba bym obstawiał na masę a czerwony na sterowanie czyli (+) z pozycyjnych..
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.