Sprawdzenie nr VIN

17 Lis 2016, 10:19

Witam, znalazłam civic'a VII, sprowadzony z Niemiec. Bardzo proszę o sprawdzenie nr VIN SHHEU77401U021273. Przebieg na dzień dzisiejszy około 217tys. Zalezy mi na informacji o przebiegach, naprawach / kolizjach / wypadkach. Z góry dziękuje za pomoc. [email widoczny po zalogowaniu]
littleowl
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 11 2000
Przebieg/rok: 22tys. km
Auto: mk2
Paliwo: Benzyna

17 Lis 2016, 10:58

Mam raport VIN auta. Wszelkie historie (przebiegu, uszkodzeń, przegladów) są puste. Auto ma ponoć książkę serwisową, sprowadzone jest z Niemiec. Czy, pomimo (teoretycznej) dokumentacji w książce serwisowej w Niemczech, w raporcie VIN może nie być slowa na temat przebiegu i przegladach? Mam dzisiaj jechac ogladac auto, to jest spora odleglosc, nie wiem co o tym sadzic. Prosze o pomoc.
littleowl
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 11 2000
Przebieg/rok: 22tys. km
Auto: mk2
Paliwo: Benzyna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Napęd E-Axle - Hybrydy Lexusa będą bardziej dynamiczne
    Lexus pokazał wprawdzie swoje pierwsze auto w pełni elektryczne, ale japoński producent wcale nie zamierza rezygnować z napędu hybrydowego. Inżynierowie pracują właśnie nad nowym układem E-Axle, który sprawi, że nawet ...
    Bezpieczna podróż na ferie zimowe
    Ferie są dla kierowców okresem wyjazdów rodzinnych w góry, na narty czy na wypoczynek. Wypadające w okresie zimowym podróże oznaczają trudne warunki na drogach, a co za tym idzie wymagają dobrego ...