Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
szybki, tak o każdej marce można pisać. U mnie na podwórku są dwa Citroeny. C5 właśnie i C4 picasso. Nie moje tylko rodziców. Oba benzynowe 1.8. Zawieszenie nie jest najlepsze ale tez nie jest złe. C5 jest od 5 lat, a C4 picasso od 2 lat. W picasso nie było nic robione przez ten czas oprócz łącznika stabilizatora. I wole wymienić sobie to 2 razy(dość, że są mega tanie i wymiana banalna) niż co chwile zajmować się lipną blachą.
Jakoś nie zauważyłem żeby c4 picasso tracił na wartości dużo. A c5 też nieźle trzyma cene.
Twoim jedynym argumentem jest ten spadek ceny. Mnie to wali na przykład.
I co do sąsiadów. Moi jeżdzą toyotami i nissanami i co dwa miesiące spawają progi i podłoge. Dobrze, że w Citroenach nie ma tego problemu
Czytaj więcej sprawdzi-mi-ktos-ta-alfe-romeo-156-ii-vt73558.htm?hilit=bmw#ixzz2xOm9pvUM
grzegorzd92 napisał(a):bo samochody na zachodzie przez zadrapania albo mała stłuczkę nie są dużo tańsze.
grzegorzd92 napisał(a):Dla mnie mała stłuczka to parkingowa, gdzie jest pękniety mały fragment zderzaka i porysowany błotnik.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki ALFA ROMEO. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne ALFA ROMEO