REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Myślę że to co masz przedstawione wyżej to najtańsza opcja.niebo napisał(a):czy może jest jakieś inne rozwiązanie by nie wyrzucać tyle kasy na chwilę obecną.
No ale o tym wiesz rok wcześniej więc nie jest to niezapowiedziany wydatek tak jak w przypadku klimy. Zrobisz jak uważasz ale druciarstwo ciągnie za sobą zazwyczaj wyższe koszty po pewnym czasie niż naprawienie problemu od razu.niebo napisał(a):zwłaszcza że mam ubezpieczenie we wrześniu (prawie 1000) i 3 przeglądy wrrr
Niech w sklepie nie szukają po oznaczeniu sprężarki tylko po modelu samochodu i silniku jaki masz.niebo napisał(a):nawet w sklepie nie mogą znaleźć, i co z tym zrobić
zależy jeszcze do jakiego samochodu i jakiego producenta jest kompresor. Jak sprawdzałem ceny to np. Denso były od około 900 do ponad 1500zł zależy jeszcze od samochodu i ogólnie z tego co wiem nie polecane są te tanie nowe kompresory które można kupić w cenie regeneracji swojego. Już lepiej wtedy wykonać regenerację na swoim.Kao napisał(a):700 zł to przeważnie kosztuje nowy kompresor