sprinter 210D 2.9 nie chce wkręcić się na wysokie obroty do połowy gazu idzie ładnie a od połowy tak jakby brakowało mu wystarczającej ilości paliwa max. prędkość to 120. Wymieniłem wszystkie filtry,turbina ok. ciśnienie w przewodach też w porządku komputer też nic nie wykazał.Panowie prośba o pomoc co można jeszcze zrobić a co wymienić. Z góry dzięki.
filtr paliwa dobrze dokręcony? nie zapowietrza ci się gdzieś?
objawy jak w zapchanym filtrze ale jak mówisz że wymieniony jakiegoś syfu nie zatankowałeś?
po założeniu filtra wszystko grało jak trzeba a paliwo na schelu zatankowałem to raczej nie lipa. Ale dla sprawdzenia zalałem z 50l. vervy to zobacze jaki będzie efekt.
[ Dodano: Wto Mar 09, 2010 21:59 ] Panowie problem z głowy.Okazało się że padł wtrysk sterujący. Ciekawe jest tylko to że komputer tego nie wykazał bo podobno każdy powinien to wyłapać.
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Wyprawa do Moab Po raz kolejny mialem zaszczyt organizowac wyprawe do Moab z firma Autotraper z Lodzi . Tym razem byl to memorial Macka Majchrzaka. Na imprezie stawily sie 32 osoby...miedzy innymi kilka "grubych" nazwisk ze swiata polskiego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.