Sprowadzanie aut z niemiec,czy to sie oplaca???

30 Lis 2009, 01:23

a zna ktoś jakieś konkretne adresy w berlinie i Holandi z placami ???
Piotr00749
Nowicjusz

Miejscowość: poznan
0

30 Lis 2009, 02:47

andrewb25 napisał(a):
milutki5 napisał(a):tu masz taką hondę i jest niedrogo i niedaleko
[link do AutoScout24 wygasł]
auto ma włoskie papiery, pewnie turek sprzedaje ale co tam, na to się nie patrzy kto sprzedaje

Życzę powodzenia :lol: Najgorszy szrot trafia w ten sposób do sprzedaży - właśnie przez Turków itp. importujących najtańsze złomy z Włoch do Niemiec (często z wadami prawnymi).
Jeśli z Włoch to tylko bezpośrednio i po dobrym sprawdzeniu auta (również prawnie)
Markowa odzież, pewne samochody
tradelux
Aktywny
Awatar użytkownika

0

30 Lis 2009, 09:06

Piotr00749 napisał(a):a zna ktoś jakieś konkretne adresy w berlinie i Holandi z placami ???

W Berlinie to Ci pisałem duże place są na ulicy

-Teilestrasse 2-8

oraz chyba jeszcze większy

-Gartenfelderstrasse 28

pozatym jeszcze na

-Yorckstrasse

[ Dodano: Pon Lis 30, 2009 08:10 ]
tradelux napisał(a):
andrewb25 napisał(a):
milutki5 napisał(a):tu masz taką hondę i jest niedrogo i niedaleko
[link do AutoScout24 wygasł]
auto ma włoskie papiery, pewnie turek sprzedaje ale co tam, na to się nie patrzy kto sprzedaje

Życzę powodzenia :lol: Najgorszy szrot trafia w ten sposób do sprzedaży - właśnie przez Turków itp. importujących najtańsze złomy z Włoch do Niemiec (często z wadami prawnymi).

to zaproponuj taką hondę za 6-7tys PLN,
zobaczymy twoją perełkę :twisted:
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie
0

30 Lis 2009, 11:06

dzięki wielkie za adresy niestety na tych placach z trudem można znaleść cs dobrego byłem już tam kilka razy :)
Piotr00749
Nowicjusz

0

30 Lis 2009, 11:28

Nie liczy się cena, tylko jakość!
No chyba, że ktoś chce działać na zasadzie: sprzedałem auto, zmieniam numer telefonu lub nie odbieram od tego klienta już tel...
Tylko wiadomo, że wtedy można i rok auto sprzedawać... Tak niestety wygląda obraz polskiego rynku samochodów używanych.
tradelux
Aktywny
Awatar użytkownika

0

30 Lis 2009, 12:43

Panowie lepiej tylko czytać niż pisać i wprowadzac kogos w błąd[andrewb25]..mozna dac za tłumaczenie nawet 300zł ,,jak sie ma gest i sie chce przepłacic ale normalnie to sie płaci 60 gora 80 zeta,a przegląd tak zwany zerowy jezeli samochód nie ma waznego sprowadzonego auta 99 zeta. :wink:
mimi
milutki5
Aktywny

Miejscowość: małopolska
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Akumulator (nie)całkowicie bezobsługowy
    Wielu sprzedawców akumulatorów po dziś dzień spotyka się z zapytaniami ze strony klientów czym tak naprawdę jest akumulator bezobsługowy oraz czy akumulator zamontowany w ich samochodzie jest bezobsługowy? ...

30 Lis 2009, 12:58

wiesz spierał się nie będę bo ceny w polsce są zróżnicowane i to jest normalne

ja piszę ile ja płaciłem

-za tłumaczenie kompletu dokumentów 99zł (biuro KINAR Tarnów tel. 014 629 80 10)
chcesz to zadzwoń zapytaj, sprawdź a nie pisz że kogoś w błąd wprowadzam

o 300zł to ja pisałem kilka postów wyżej ale o ubezpieczeniu OC,
także czytanie ze zrozumieniem nic nie kosztuje

przegląd z tego co pamiętam za pierwszy w kraju 169zł
ale widzę że jesteś z małopolskiego to podaj adres gdzie mi zrobią przegląd za 99zł to może skorzystam :mrgreen:
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie
0

30 Lis 2009, 19:37

przegląd auta sprowadzonego kosztuje teraz 98zł kiedyś kosztowało 160 ale to już nie jest aktualne:)
Piotr00749
Nowicjusz

0

30 Lis 2009, 19:37

Fajnie ze sie nie spierasz,ubezpieczenia nie licze bo to zalezy od wielu rzeczy, a zreszta nie było takiego pytania.Tłumaczenie znajdziesz w internecie przedział od 50 do 100zł w całej Polsce,ja tłumaczyłem za 60 ale ktoś moze za ta gorna granice,ok.Jeżeli chodzi o przeglad to z dniem wprowadzenia ważnosci przegladu sprowadzanego samochodu np.(wNiemczech TUV ,z Holandi APK)zostały w calej Polsce nie tylko w Małopolsce zmniejszone oplaty,chyba to było 21.09.2009Itak na autko jest 99zl a na motorek 62 zl.pozdro
mimi
milutki5
Aktywny

0

30 Lis 2009, 19:41

a co z tymi adresami zna ktoś jeszcze jakieś ciekawe place ??
Piotr00749
Nowicjusz

0

30 Lis 2009, 19:47

W Niemczech to chyba nie warto bo to juz wszystko co najlepsze to polapane i kupic coś zeby zarobic to cięzko.Musisz szukac dalej moim zdaniem.
mimi
milutki5
Aktywny

0

30 Lis 2009, 19:52

myślę o Holandi tylko jeszcze tam nie byłem i nie mam żadnych namiarów
Piotr00749
Nowicjusz

0

30 Lis 2009, 21:44

A ja swojego zdania nie zmienie , nie da rady kupic na zachodzie autka naprawde zadbanego z normalnym przebiegiem i bezwypadkowego dobrej marki taniej jak w pl . Wzystkie super okazje to auta po dzwonach , taksowkach lub z milionowym przbiegiem a u nas handlarzyki maja super autka cofniete o 200 tys
greyt
Początkujący

0

30 Lis 2009, 22:54

sam mam auto z zachodu i jestem z niego bardzo zadowolony:)
Piotr00749
Nowicjusz

0

01 Gru 2009, 00:02

greyt napisał(a):A ja swojego zdania nie zmienie , nie da rady kupic na zachodzie autka naprawde zadbanego z normalnym przebiegiem i bezwypadkowego dobrej marki taniej jak w pl . Wzystkie super okazje to auta po dzwonach , taksowkach lub z milionowym przbiegiem a u nas handlarzyki maja super autka cofniete o 200 tys

Dokładnie tak jest. Dlatego sprzedawane są najtańsze auta w swojej kategorii po dzwonach, cofniętych licznikach,a na normalne auto w normalnej cenie mało kto chce spojrzeć.
tradelux
Aktywny
Awatar użytkownika

0