REKLAMA
Jezeli chodzi o holandie to w Utrechcie przy autostradzie A27 znajduje się jedna z większych w Europie giełd samochodowych. Jest to miejsce gdzie spotykają się holenderscy handlarze samochodów z polskimi, rosyjskimi i klientami wielu innych narodowości wschodniej Europy.
Co wtorek, od godz. 6 rano na terenie giełdy staja tysiące saJmochodów do sprzedania. Na miejscu można załatwić rejestrację pojazdu, tablice i ubezpieczenie. Większości nabywców znajduje tam czego szuka po godziwej cenie.Ja byłem tam kilka razy,ogólne wrażenie…jeżeli ktoś ma jechać to tylko z minimum 5000 euro, wprawnym okiem i naprawdę z doświadczeniem, nie polecam kupowania auta przed wstaniem słońca. Podejmowanie szybkich decyzji zakupu jest tam normą (!!!).Kazda giełda to duze ryzyko,lepiej kupić auto w komisie a najrosądniej od właściciela.Ja teraz jade zawsze po gotowca i zero stresu.Adresy komisów hm.. jest ich mnóstwo.pozdro
Seat toledo jak przestało na samochód "flagowy" firmy jest naprawde świetnym autem,nie chcę tutaj ulegac emocją ale biorąc pewne rzeczy pod uwagę tzn cenę,komfort jazdy, niezawodność to nie ma sobie równych.
Mówisz ze sobie kupisz na zachodzie z tym przebiegiem 150 tys.A ja ci mówie ze chyba na dzikim zachodzie kupisz,bo np w holandii autko robi minimum 30 tys rocznie ale to jest absolutne minimum,bo maksimum z którym sie spotkałem to był przebieg 230tys w aucie 2-letnim.To ty jak chcesz powiedzmy autko z 2003 no to ono musi mieć ponad 200 tys nasmigane i nie ma zmiłuj sie tam nie ma aut z niskimi przebiegami.Tam mają najbardziej rozwinietą sieć autostrad i z tego korzystają.pozdro