REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kierunkowskaz napisał(a):Ja bym wziął pod uwagę 320d, bo jest równie pięknym autem jak piątka, nieco nowszym i za tą cenę można mieć o 2-3 lata nowszy samochód co równa się niższemu przebiegowi o co najmniej 100tys.
pecet11 napisał(a):HEHEHE widze te odpowiedzi ludzi mających pojęcie o niczym a chcących zaistnieć. Darujcie sobie bo świat na aucie tatusia się nie kończy.
Kierunkowskaz napisał(a):pecet11 napisał(a):HEHEHE widze te odpowiedzi ludzi mających pojęcie o niczym a chcących zaistnieć. Darujcie sobie bo świat na aucie tatusia się nie kończy.
No tak, Ty faktycznie znawca z 10 letniego BMW które jak twierdzisz budzi respekt. Tylko zapomniałeś dodać że na wsiach gdzie ludzie jeżdżą Polonezami Bo wśród ludzi na poziomie z pewnością nie. To nie Phantom Wesołych
pecet11 napisał(a):Myślę że te linki wiele tłumaczą. Kierunkowskaz zauważę że swoją bunią bujam się od nowości a ty .
Daruj sobie te uwagi. Nie jestem kolejnym idiotą na forum który chwali to co właśnie kupił bo jest jego spełnieniem marzeń a wszystko inne nie. Pochwal się problemami z zawieszeniem w twoim pasku, rzeczywistym przebiegiem, które elementy miałeś malowane, czemu szyba nie jest oryginalna(wiem wiem kamyk na autostradzie w deutschlandzie. Ach te kamyki tylko że ja jeszcze nie spotkałem. Może to te małe zawistne polaczki rzucają w lawety wioząc cały ten szajs. Pewnie kierownica ci drży na skrzyżowaniu i tłumaczysz sobie to pracą silnika nie przebiegiem, modląc się o dojechanie do następnej wymiany paska bo zaoszczędziłeś na napinaczu. Wmawiasz kolegom że ksenon siedzi w kloszu a navi to tylko zbędny bajer. Zapomniałbym dodać jak już rozpędzisz tego trupa do 180 pogłośnisz radio bo jakoś dziwnie przytłumione ale to wina sprzetu popatrz kto cie wy mija z uśmiechem w ciszy i spokoju. Trzymając ręce delikatnie na kierownicy bo nie muszę skupić swojej uwagi na utrzymaniu grata na swoim pasie.
ACSznycel napisał(a):BMW serii 5 E60 to bardzo udane auto, nie ma nawet co porównywać do Audi A6 czy epicko brzydkiego Mercedesa E-klasy "okularnika" z tamtego okresu, BMW jest zarówno bardzo komfortowe, bardzo dobrze jeździ, ma niezłe silniki. 60-70tys. zł spokojnie wystarczy na zadbaną serię 5 E60. E39 to co innego, E39 to porażka, już chciałem pisać że źle i faktycznie bierz Saaba, ale doczytałem się dopiero że za 70patyków szukasz, to E60 jak najbardziej ok.
Pamiętaj tylko że BMW będzie miało jakieś 5-7 lat, więc licz się z tym że coś się od czasu do czasu popsuje, coś już trzeba będzie wymienić, a koszty napraw oraz zwykłych części eksploatacyjnych serii 5 do najniższych nie należą