straznie dużo zachodu z tym a na dodatek auto stoi na letnich oponach tak że nigdzie nie jade bo nawet jak bym chciał to go nawet nie przetestuje :/ a nawet sie napaliłem już i kase mam odliczoną. no ale trudno :/ mże do jutra znajde coś innego w okolicy Munchen
zanim pojedziesz gdzieś ,czasami warto wrzucić link z autem na forum ,nie bój się ,nikt nie pojedzie pierwszy i nie zgarnie ci auta , prędzej jakiś Niemiec kupi
a co myślisz o takiej Mazdzie : [link do mobile.de wygasł] ona jest od osoby prywatnej ! w niecie niema dużo opinii na temat M5 ale te które są to 9/10 jest na +
co do Mazdy ,trudno coś powiedzieć po zdjęciach ,czy ten nr.telefonu istnieje naprawdę ? czy jakaś ściema ,możesz zadzwonić ? bo mam wątpliwości ,a o co pytać podaj mi swój na priva adres mailowy to wyślę ci pytania Passat ten przebieg to ma(iał) na 100% tylko pytanie kiedy ? ,patrząc na jego ofertę ma coś za tanie auta w stosunku do przebiegu ,dalej nie oceniałem
W tym roku sprowadzałem mojego Golfa V z Niemiec. Powiem tak - niemieckie auta są bardzo zadbane, widać, że to naród, który na samochodach nie oszczędza, ale jeśli ktoś liczy, że zakup w Niemczech będzie o wiele wiele tańszy niż w Polsce - to się niestety przeliczy. Sprowadzając samochód z Niemiec plus opłaty to wyjdzie nieco taniej niż w Polsce (ale trzeba doliczyć jeszcze podróż - jesli się jedzie samemu). Oczywiście jeśli ktoś chce jechać sam to lepiej, żeby miał odpowiednią wiedzę na temat aut, a jeśli ktoś takiej wiedzy nie posiada to może lepiej skorzystać z pomocy jakiegoś dealera w Polsce? Tylko najlepiej takiego zaufanego, z długim doświadczeniem w autoimporcie.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Zalety korzystania z serwisów do weryfikacji historii pojazdu Rynek samochodów używanych mimo swojego wieku nadal jest pełen rozmaitych patologii i zagrożeń czyhających na nabywców. W tym świecie zasada ograniczonego zaufania jest podstawą przetrwania bez strat finansowych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.