straznie dużo zachodu z tym a na dodatek auto stoi na letnich oponach tak że nigdzie nie jade bo nawet jak bym chciał to go nawet nie przetestuje :/ a nawet sie napaliłem już i kase mam odliczoną. no ale trudno :/ mże do jutra znajde coś innego w okolicy Munchen
zanim pojedziesz gdzieś ,czasami warto wrzucić link z autem na forum ,nie bój się ,nikt nie pojedzie pierwszy i nie zgarnie ci auta , prędzej jakiś Niemiec kupi
a co myślisz o takiej Mazdzie : [link do mobile.de wygasł] ona jest od osoby prywatnej ! w niecie niema dużo opinii na temat M5 ale te które są to 9/10 jest na +
co do Mazdy ,trudno coś powiedzieć po zdjęciach ,czy ten nr.telefonu istnieje naprawdę ? czy jakaś ściema ,możesz zadzwonić ? bo mam wątpliwości ,a o co pytać podaj mi swój na priva adres mailowy to wyślę ci pytania Passat ten przebieg to ma(iał) na 100% tylko pytanie kiedy ? ,patrząc na jego ofertę ma coś za tanie auta w stosunku do przebiegu ,dalej nie oceniałem
W tym roku sprowadzałem mojego Golfa V z Niemiec. Powiem tak - niemieckie auta są bardzo zadbane, widać, że to naród, który na samochodach nie oszczędza, ale jeśli ktoś liczy, że zakup w Niemczech będzie o wiele wiele tańszy niż w Polsce - to się niestety przeliczy. Sprowadzając samochód z Niemiec plus opłaty to wyjdzie nieco taniej niż w Polsce (ale trzeba doliczyć jeszcze podróż - jesli się jedzie samemu). Oczywiście jeśli ktoś chce jechać sam to lepiej, żeby miał odpowiednią wiedzę na temat aut, a jeśli ktoś takiej wiedzy nie posiada to może lepiej skorzystać z pomocy jakiegoś dealera w Polsce? Tylko najlepiej takiego zaufanego, z długim doświadczeniem w autoimporcie.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Jak odróżnić w dieslu pompowtryski od wtryskiwaczy? Postaram się wyjaśnić jak w prosty sposób sprawdzić jaki mamy układ zasilania czy są to zwykłe wtryskiwacze czy też pompowtryski. Opiszę tez znane mi zalety i wady takich rozwiązań. Trzeba pamiętać że silniki Silniki ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.