Sprowadzenie auta?

31 Sie 2009, 11:55

Witam panowie serdecznie, postanowiłem kupić sobie autko SEAT L EON 1,9TDI 110KM. Po przejrzeniu wszystkich ogłoszeń w internecie, żaden mi nie odpowiadał więc postanowiłem znaleźć w Warszawie (i niedalekich okolicach) jakiś serwis/komis, który pomógłby mi sprowadzić takowe auto. Ku mojemu zdziwieniu b. ciężko jest coś znaleźć - i tu zwracam się z prośbą o jakiekolwiek namiary na osoby/komisy/i inne tego typu 'firmy', które pomogły by mi w sprowadzeniu auta z Niemiec. Uwierzcie, korzystałem z googli i znalazłem zaledwie 1 ogłoszenie pochodzące z Warszawy, które zajmowało się sprowadzaniem aut na zamówienie ;o

Z gory dziękuje za wszelaką pomoc.

PS.
Jeżeli źle trafiłem z działem proszę admina o przesunięcie tematu, ale nie kasowanie.
grubyleon
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

19 Lis 2009, 12:45

no zawsze mozesz szukac sam na stronkach typu autoscout.de lub mobile.de tylko problem teog typu ze piekne auta w dobrych cenach raczej nie wyrwiesz a w polsce wszystko po dzwonkach
greyt
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Toyota Corolla Verso (2001–2007)
    Bazująca w znaczniej mierze na Toyocie Corolli 9. generacji, Toyota Corolla Verso została zaprezentowana w 2001 roku. Oprócz walorów w postaci do maksimum praktycznego wnętrza oraz bagażnika o pojemności 417/1760 ...