37 dni temu przepisałem samochód na dziewczyne,bo sciga mnie skarbówka ( bylem z umową zglosic sprzedaż )
Nie miałem pieniedzy,żeby przerejestrować samochód na dziewczyne / zapłacic 2% sumy do skarbówki.
Dowód jest caly czas na mnie. Mam zamiar sprzedac samochód,czy musze zaplacic 2% do urzędu skarbowegi i przerejestrowac samochod na dziewczyne,zeby zrobic nową umowe sprzedazy?
Jezeli nie,to wpisuje dane mojej dziewczyny + podpis w umowie kupna/sprzedazy?
Ps.Wystarczy jak opłacisz te nieszczęsne 2%,spiszesz umowę k/s z nowym kupujacym/sprzedającym oczywiście juz jest twoja dziewczyna i jej dane muszą być w umowie+jej autograf/.Kupującemu musisz dać tez orginał umowy k/s pomiędzy tobą i dziewczyna...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Ekomobilność - podróżowanie wymyślone na nowo Pojęcie ekomobilności obejmuje nie tylko niskoemisyjne pojazdy, lecz także wszystko, co ułatwia korzystanie z nich, np. zróżnicowanie środków transportu i dostosowanie ich do potrzeb użytkowników, nowe ...
Polacy jeżdżą bez ważnego OC? Które województwa wypadają najgorzej? Brak ważnej polisy OC wciąż okazuje się niemałym problemem, mimo że wysokość kary za jej nieposiadanie stale rośnie. Już od tego roku maksymalna wysokość sankcji dla właścicieli samochodów osobowych wynosi 7200 zł, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.