37 dni temu przepisałem samochód na dziewczyne,bo sciga mnie skarbówka ( bylem z umową zglosic sprzedaż )
Nie miałem pieniedzy,żeby przerejestrować samochód na dziewczyne / zapłacic 2% sumy do skarbówki.
Dowód jest caly czas na mnie. Mam zamiar sprzedac samochód,czy musze zaplacic 2% do urzędu skarbowegi i przerejestrowac samochod na dziewczyne,zeby zrobic nową umowe sprzedazy?
Jezeli nie,to wpisuje dane mojej dziewczyny + podpis w umowie kupna/sprzedazy?
Ps.Wystarczy jak opłacisz te nieszczęsne 2%,spiszesz umowę k/s z nowym kupujacym/sprzedającym oczywiście juz jest twoja dziewczyna i jej dane muszą być w umowie+jej autograf/.Kupującemu musisz dać tez orginał umowy k/s pomiędzy tobą i dziewczyna...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Trójkołowe pojazdy elektryczne Toyota "i-ROAD" Wiele mówi się dziś o nowych koncepcjach organizacji transportu miejskiego, inteligentnych miastach, oraz innowacjach mających zrewolucjonizować komunikację w dużych aglomeracjach. Konkretne przykłady takich zmian ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.