Sprzet wv golf iv

21 Mar 2010, 12:24

witam:) kupiłem nie dawno golfa iv;) i chce cos dołozyc do sprzetu bo troszke za słabo gra;) obecnie mam radio sony xplode gt220 i seryjne głosniki ktore nawet dobrze grają:) mysle nad dołozeniem jakiejs tuby i gwizdków;) i mam pytanie co do tuby. Kumpel sprzedaje skrzynie basową TOXIC 2-głosnikową ze wzmacniaczem (znalazłem taką samą na allegro [link do oferty na Allegro wygasł] . nawet w miare to gra i chce za to 300zł zastanawiam sie czy lepiej wziasc tą uzywaną czy nowy zestaw magnata skrzynia + wzmacniacz za 400

[link do oferty na Allegro wygasł]

Prosze o szybka odp:)
hubertus___
Nowicjusz

Miejscowość: lubuskie

21 Mar 2010, 23:04

jezeli chodzi o glosniki to polecam zakup nowych i jezeli chcesz zeby fajnie gral nie zapomnij o wygrzaniu go ....
Części Vectra C atrakcyjne ceny
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg

23 Mar 2010, 00:04

przy głosnikach wolał bym zostan oryginalnych:) nawet dobrze grają a nie mam za duzo kasy. chodzi mi tylko o wiekszy bas czyli jakas tube:)
hubertus___
Nowicjusz

23 Mar 2010, 11:56

hubertus___ napisał(a):przy głosnikach wolał bym zostan oryginalnych:) nawet dobrze grają a nie mam za duzo kasy. chodzi mi tylko o wiekszy bas czyli jakas tube:)

....zastanawiasz sie nad zakupem nowe czy uzywane .... napisalem kup lepiej nowe poza tym sub to tez glosnik
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

23 Mar 2010, 16:38

:) o co chodzi z tym wygrzaniem?? i czy ten zestaw magnata bedzie w miare dobrze grał??
hubertus___
Nowicjusz

23 Mar 2010, 20:54

trudno mi powiedziec bo nie znam tego akurat modelu ale magnat zawsze gral mocno i dobrze z wygrzaniem jest podobnie jak z docieraniem silnika zeby ulozyc glosnik polecam poszukac w google wiecej ne ten temat
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...

23 Mar 2010, 21:01

dzieki ze mowisz:) kumpel kupił tube i od razu jej dawał na maksa i teraz ledwo gra:) pewnie to było przyczyną:)
hubertus___
Nowicjusz