Witam, mam problem z radiem. Gdy silnik jest wyłączony to radio działa elegancko, natomiast podczas jazdy są zakłócenia na każdej stacji. Próbowałem na 2 radiach, nawet antene wymieniłem i nic nie pomaga, w czym może być problem ?
Zatem radio działa, tylko nie do końca prawidłowo. temat zatem źle ujęty. Wniosek z opisu wydaje się płynąć prosty: zakłócenia od silnika. Zakup i zamontowanie filtru powinno usunąć problem.
Witam Trzeba napisac wogole co to za radio (firma) Jak kolega pisze filtr powinien zalatwic sprawe Opisz dokladnie a moze wtedy cos sie konkretnie doradzi Tak tylko gdybanie
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Kilka ogólnych informacji na temat wyboru opon zimowych Przede wszystkim ważne jest, aby upewnić się, że wybrane opony spełniają wymagania panujące w danym kraju dotyczące opon zimowych. W niektórych krajach obowiązuje oznaczenie "M&S" (Mud and Snow) lub symbol góry ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.