REKLAMA
Witam,
niestety jakieś 2 tygodnie temu zwinęli mi Honde Civic VIII, dlatego też powoli zaczynam rozglądać się za czymś nowym. W czwartek dostałem papiery o umorzeniu śledztwa, a kasę z AC spodziewam do do końca miesiąca. Niestety mieszkam w Warszawie i nie mam za bardzo możliwości znaleźć strzeżony parking w okolicach, dlatego muszę się rozstać z marką.
Rozglądam się za jakimś fajnym hatchbackiem (może być opcjonalnie sedan) do 30tyś. Musi być w benzynie i w miare młody rocznikowo, bo nie widzi mi się wydawać forsę na 15 letnie auto. Jeżdżę raczej dość mało, a jeśli już to trasa większa około 200km dwa razy w miesiącu i reszta po mieście. Wymagań jakichś specjalnych nie mam odnośnie marki, ale na chwilę obecną przeglądałem trochę ofert i moje typy to:
- BMW serii 1 - 116i
- Volvo s40
- Audi a4 b7
- Golf V GTI
- Opel Astra GTC
Jeśli możecie pomóc odrzucić niektóre z pomysłów lub możecie podrzucić coś nowego to będzie super. Na pewno nie interesują mnie marki Ford i Skoda - miałem, jeździłem, holowałem i naprawiałem. Niesmak został i raczej szybko czegoś z ich emblematem nie kupię .