REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Koniu napisał(a):Budżetowe auta z początku 21 wieku też miały wielowahacz z tyłu...
legler napisał(a):przeleć się po forach klubowych Audi a6 a4
legler napisał(a):"Na początku jest Audi a potem dłuuugo nic".
legler napisał(a):Dzida czy Ty potrafisz czytać? ja nigdzie nie pisałem o A6 C4
legler napisał(a):A6 C5 porównuje bo autor o tym modelu wspomniał (zobaczyłeś mondeo i dalej pewnie nie czytałeś)
legler napisał(a):wymiana rozrządu to koszt około 1200 - 1800zł od 2.4 do 3.0. Dużo?
legler napisał(a):locki + TARCZE jakieś 500zł przód, tył 200zł
legler napisał(a):Olej z filtrem 250zł (więcej płace w swoim primastrze)
legler napisał(a):Dla mnie najlepsze w audi 2.7, jak dla mnie tylko Avant ( w porównaniu z BMW albo st220) jest to że się nie wyróżniam a mam pod nogą grubo ponad 200KM...posiadacze seryjnych japońskich szlifierek vtec mogą mnie pocałować w rurkę
legler napisał(a):W 2.7 masz Quattro więc więcej nie muszę pisać.
legler napisał(a):Widać masz drogiego mechanika:D
legler napisał(a):Jak jakiś cymbał nie dopilnuje poziomu oleju w fordzie to łańcuch też pójdzie się...wiesz co.
legler napisał(a):Autorze zapomniałem Ci wspomnieć że trafiłeś na forum które kategorycznie odradza pojazdy z grupy VW. tu dostaniesz rade pt. "lepszy ford niż audi" Nie wiem mają tu jakaś alergię. Chcesz się coś więcej dowiedzieć na temat poszczególnych modeli które wymieniłeś to przeleć się po forach klubowych Audi a6 a4 czy mondeo i tam pogadaj z ludźmi którzy mają takie warianty silnikowe jakie chcesz. Jak kiedyś na początku napisałem pierwszy temat "kombi do 200KM" pierwsze co to było skreślenie VAG chociaż ma genialne wolnossące silniki benzynowe (nie wszystkie ale gro). Ja jeździłem już różnymi autami, gadałem z różnymi fachowcami, handlarzami (koledzy) i zawsze sprowadzaliśmy się do wspólnej tezy : "Na początku jest Audi a potem dłuuugo nic"
legler napisał(a):Ja jeździłem już różnymi autami, gadałem z różnymi fachowcami, handlarzami (koledzy) i zawsze sprowadzaliśmy się do wspólnej tezy : "Na początku jest Audi a potem dłuuugo nic".
legler napisał(a):Jak kiedyś na początku napisałem pierwszy temat "kombi do 200KM" pierwsze co to było skreślenie VAG chociaż ma genialne wolnossące silniki benzynowe (nie wszystkie ale gro)
szybki napisał(a):Tak troszku głupoty piszesz ponieważ akurat na forum ałdi dokładnie to samo sie dowiesz o silniku 3,0 co tutaj więc:
dzida napisał(a): każdy co innego lubi i to dobre auto jednak brałbym e39 lub GSa w zależności czy chciałbym sportu czy komfortuNiestety przeniesienie napędu w Audi nadaje się tylko na proste ;/
dzida napisał(a):legler napisał(a):W 2.7 masz Quattro więc więcej nie muszę pisać.
które dalej jest podsterowne w przypadku Audi - 4x4 przydaje się przy starcie na mokrej prostej i na śnieg ale przy normalnej jeździ czuć masę na przodzie - sprawdziłem A4 1,8T Q![]()