Elo. Robiąc porządki w szopie natknąłem się na taką starą maszynę do liczenia. Z tego co się jako tako zorientowałem jest ona z chyba 1960r. I tu moje pytania, jest ona coś w ogóle jeszcze warta, dla tych co zbierają takie rzeczy ? + Ma ktoś jakieś info dokładne o niej ? A i wiem że nie jest kompletna i nie wiem czy jest sprawna, nie testuje bo nie chce jej popsuć.
Myślę że musisz poszukać kogoś kto zna się na takich starych rzeczach. Na pewno są osoby które skupują takie nawet nie kompletne przedmioty. Wartość na pewno jakąś ma ale może ją tylko oszacować osoba znająca rynek od tej strony.
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Skoda Superb z wyposażeniem Laurin & Klement Skoda Superb z najbardziej luksusowym i prestiżowym pakietem wyposażenia - Laurin & Klement, na polskim rynku pojawił się w październiku ubiegłego roku. Teraz pakiet dostępny jest z nowym silnikiem. Do dotychczas oferowanych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.