Stara maszyna do liczenia

28 Maj 2017, 20:55

Elo.
Robiąc porządki w szopie natknąłem się na taką starą maszynę do liczenia. Z tego co się jako tako zorientowałem jest ona z chyba 1960r. I tu moje pytania, jest ona coś w ogóle jeszcze warta, dla tych co zbierają takie rzeczy ? + Ma ktoś jakieś info dokładne o niej ? A i wiem że nie jest kompletna i nie wiem czy jest sprawna, nie testuje bo nie chce jej popsuć.

Duże Zdjęcia:
ZdjęcieZdjęcie
GloBoy
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Prawo jazdy: 02 03 2017
Auto: BMW E36 316I
Silnik: M43TU 1.9 105KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

14 Cze 2017, 10:55

Myślę że musisz poszukać kogoś kto zna się na takich starych rzeczach. Na pewno są osoby które skupują takie nawet nie kompletne przedmioty. Wartość na pewno jakąś ma ale może ją tylko oszacować osoba znająca rynek od tej strony.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Skoda Superb z wyposażeniem Laurin & Klement
    Skoda Superb z najbardziej luksusowym i prestiżowym pakietem wyposażenia - Laurin & Klement, na polskim rynku pojawił się w październiku ubiegłego roku. Teraz pakiet dostępny jest z nowym silnikiem. Do dotychczas oferowanych ...