REKLAMA
Szukaj cklase po lifcie, najlepiej 2.7cdi. Silnik mocny jak tur i bardzo ekonomiczny w trasie. Placenie 25tysiecy, za e46 to musi byc jakis zart
Btw 1.8kompresor to smiec straszny, poczytaj o problemach z rozrzadem w silnikach M271.
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Czyli załóżmy, że Astra i Ceed odpadają.
Mam wątpliwości do każdego z tych aut, które zostały, a mianowicie:
-E46, bez przerabiania na LPG, który silnik najlepiej wybrać żeby jakoś pogodzić przyspieszenie ze spalaniem, jakie są koszta utrzymania tego BMW?
-Vectra C, tutaj nie wiem jak z wykonaniem i awaryjnościa, bo chyba Opel i BMW to inna półka.
-Accord VII, czy warto szukać go w tej kwocie, bo co do auta to jak czytam to same plusy
-A4b6, tutaj jedynie zastanawiam się nad kosztami części do Audi i po prostu mniej mi się podoba od konkurenta czyli E46
Proszę o rozwianie moich wątpliwości
autofan888 napisał(a):-E46, bez przerabiania na LPG, który silnik najlepiej wybrać żeby jakoś pogodzić przyspieszenie ze spalaniem, jakie są koszta utrzymania tego BMW?
autofan888 napisał(a):-Accord VII, czy warto szukać go w tej kwocie, bo co do auta to jak czytam to same plusy
autofan888 napisał(a):-A4b6, tutaj jedynie zastanawiam się nad kosztami części do Audi i po prostu mniej mi się podoba od konkurenta czyli E46