Stare autko w doskonałym stanie do sesji :)

26 Kwi 2008, 16:45

Witam serdecznie, mam nadzieję, że znajdę tutaj automaniaków, którzy zechcą mi pomóc :]. Szukam osób z Wrocławia, które posiadają zabytkowe autko albo takie w starym stylu (lata 60-te, 70-te) i byłyby chętne "udostępnić" je na dwie, trzy godzinki do sesji fotograficznej z modelką (właściciel auta mile widziany podczas sesji- kawa i ciasteczka gratis:D). Sesja niekomercyjna, nie jesteśmy w stanie wyłożyć za użyczenie autka pieniędzy, liczymy po prostu, że ktoś z Was zechce pochwalić się swomi czterema kółkami :). Wszelkie oferty mile widziane, możecie pisać na priva, podsyłać fotki- będziemy razem z Panem Fotografem bardzo wdzięczni :). Pozdrawiam
dzoasia
Nowicjusz

09 Paź 2008, 20:02

nie wirm czy to jeszcze aktualne ale jak bedziesz potrzebowal jakies klasyczne autko to daj znac. Umieszczam pare fotek naszego nowego autka.

Zdjęcie
Zdjęcie
hellows
Nowicjusz

10 Lis 2008, 17:57

Mój sąsiad ma malucha :D rocznik 93alewygląda jak z początku serii :)
beka_18
Nowicjusz

Miejscowość: Pszczółki
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Diesel i rozruch silnika w zimie
    Problemy z uruchomieniem silnika w zimie, najczęściej mają posiadacze samochodów z silnikiem Diesla. Dlaczego? Ponieważ zazwyczaj zaniedbują swój samochód już w okresie jesiennym. Ale od początku...
    Prestiżowa nagroda "Red Dot" dla samochodu Skoda Rapid
    SKODA Rapid otrzymała prestiżową nagrodę "Red Dot" przyznaną za wzornictwo. 37 ekspertów z jury konkursu "Red Dot Design Award" przyznało jedną z bardziej pożądanych nagród modelowi Rapid. Auto wyróżniono ...