Jak wypożyczyć samochód tanio i szybko we Wrocławiu? Wrocław to jedno z największych i najbardziej zabytkowych miast w Polsce, które przyciąga zarówno turystów, jak i przedsiębiorców. Niezależnie od celu wizyty, posiadanie własnego środka transportu ...
Jak wjeżdżać na ośnieżone lub oblodzone wzniesienia? Lód na wzniesieniu jest wyzwaniem i stresem dla wielu kierowców. Potencjalne zagrożenie stanowią w takiej sytuacji nie tylko warunki atmosferyczne, ale także brak umiejętności i wiedzy osoby prowadzącej auto. ...
Ok ok. Pisząc renowacja chodziło mi o coś takiego: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Zmiana tapicerki w środku, przemalowanie, ponaprawianie dupereli, pozbycie się rdzy... Czy warto jest robić coś takiego? Chcę aby potem taki samochód posłużył na lata. Najgorsze że do tych samochodów z produkcji 1980-1994 za pare lat będzie gorzej z częściami, skoro z najnowszych passatów nie pasują do tych starszych
Barol napisał(a):Wszystko pięknie ładnie ale podczas sprzedaży ciężko jest sprzedać takie auto ponieważ oprócz fanatyka nikt inny go nie kupi.
Wiem , wiem Barol . Ja sam jestem zwolennikiem utrzymania youngtimer'ów w jak najbardziej oryginalnym stanie .
Jednak mam respekt dla ludzi którzy pomimo tego że wiedzą że nie odzyskają już włożonych w niego pieniędzy, ładują je bez żadnych przemyśleń ekonomicznych.To się nazywa miłość do swego wozidła .
Też tak mam, tylko że stawiam na jak najwierniejsze odwzorowanie oryginału
Skoro auto ma tylko stać w garażu 20 lat, jako inwestycja To lepiej gdzieś na lokacie zainwestuj te pieniądze przez 20 lat nazbiera ci się porównywalny (jak nie większy) procent .
No okej, a jeszcze takie pytanka: 1. Czy części mechaniczne pasują do jetty takie same jak do golfa czy passata? Jeśli to bedzie np jetta 2 i golf 2? 2. Czy karoseria pasuje z golfa do jetty? Np drzwi? 3. Czy do np. passata b2 lub b3 pasują części z b5,b6? Ale z tego co wiem to chyba raczej nie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.