Hahaha z tym golfem to dobry tekst.
Żeby dać 4 tysiące zł za golfa II w którego trzeba włożyć drugie tyle, to trzeba być albo idiotą, albo... kobietą.
Jeżdżącego golfa II można kupić za półtora koła. Nie będzie to samochód marzenie, ale tych samochodów jest tyle, że spokojnie można znaleźć dobry egzemplarz (jak się komuś taki samochód podoba, bo ja gustuję w innych).
Przez ludzi którzy mają 0 pojęcia o samochodach i muszą kupić nowe z salonu (co z tego że po wyjechaniu za bramę salonu nagle traci połowę wartości, ważne że nowe) utarło się że za kilka tysięcy (przyjmijmy poniżej 5k) nie da się kupić dobrego samochodu. Śmieszne to jest, już nawet pomijam fakt że te złomy za 2 tysiące zrobią 2 razy tyle kilometrów w swoim życiu co dzisiejsze nowoczesne gówna bez polotu które mają zaprogramowane po ilu kilometrach mają paść.
Niektórym starsza motoryzacja się po prostu podoba, a nie każdy ma pieniądze i ochotę żeby wydać 20 tysięcy na 20 letnie auto, zrozumcie to i jak macie pisać jakieś durne komentarze, które nic nie wnoszą do tematu typu "nic nie kupi", to zmieńcie temat na pierwsze auto do 100tys zł i tam dawajcie swoje propozycje.
I sorry ale jeżeli o mnie chodzi to nie chciałbym żeby dziewczyna dawała mi rady
jakie auto kupić ![Śmiech :lol:]()