drbn797 - BMW miało kilka wpadek po 2003 roku jak piszesz, ale nadal to jedna z najmniej awaryjnych marek i większość użytkowników jest zadowolona.
Co do aut francuskich to po ostatnim gruntownym remoncie Citroena Berlingo gdzie samochód 10 letni miał zaawansowaną korozję podwozia i miejscową korozję pod maską to ja pierdzielę taki bubel. Niby ocynk, a tragedia na maksa.
Przesiąść się z Passata (jakiegokolwiek) do Logana... to musi być wyzwanie.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
Z tą Dacią bym się tak nie rozpędzał, bo to auto po kosztach ale jak popatrzeć na nowe modele to nie ma tragedii w najniższej cenie na rynku. Tak jak porównywać VW z BMW. Trzeba patrzeć przez pryzmat ceny i pozycjonowania marki.
Z tymi raportami TUV dałbym sobie spokój, bo one pokazują jakieś duperele z przeglądów jak źle ustawione światła, spalone żarówki czy zużyte klocki, a my mówimy o awaryjności i o kosztach usunięcia usterek, a na tym polu nie jest tak źle.
Raport TUV... W co Ty wierzysz chłopie... 2.0 D4D jest też niby najbardziej awaryjny, śmigam bez problemu, tankuje, dbam i jest wszystko okej.
BMW to komputer na kołach i z super auta "mafijnego" z charakterem zmieniło się na prawdziwe auto dla "neostrad" którzy spędzają 24h/7dni przed komputerem, nie ma ani wyglądu, a ta elektronika? Po co ona? Komputer mam w domu, telefon w kieszeni, a telewizor przed wersalką
@Dora 32 Hyundai plastikowa zabawka ? A co ty chcesz od Hyundaia? ja widziałem Kia Ceed I generacji i na podszybiu na drzwiach są miękkie maty , a na kokpcie gumolit elegancko przylega do panelu centralnego .
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
@dzida Moda na imitacje aluminium już przemija ,teraz wchodzi moda na imitacje drewna fortepianowego .
drbn - no niestety, w klasie PREMIUM jak zwykle trwa wyścig zbrojeń w zakresie nowinek i udogodnień oraz rewolucji.. Niestety często to się kończy niechcianą wizytą w serwisie w ostatnich czasach i nie tylko BMW ma tego typu problemy. Wiadomo - im prostsze auto i starsze tym generalnie mniej psotliwe.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
Jak poruszać się po kierownicy? Prawidłowe ułożenie rąk na kierownicy ma zasadniczy wpływ na bezpieczeństwo jazdy, ponieważ właśnie dzięki niej kierowca ma kontrolę nad układem kierowniczym i zawieszeniem. Tylko prawidłowe trzymanie koła kierownicy umożliwia ...
Czy warto inwestować w ubezpieczenie AC? Wielu kierowców wychodzi z założenia, że obowiązkowe ubezpieczenie od odpowiedzialności cywilnej w zupełności im wystarczy. Polisa OC jest zatem w wielu przypadkach jedynym zabezpieczeniem dla kierowcy oraz jego pojazdu. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.