Pisząc o tym, że nie dbaliśmy o samochód miałam na myśli ewentualne naprawy, wymiany części a nie porządek
![Wink ;)]()
chodziło mi o to, że naprawialiśmy go tylko wtedy, gdy już naprawdę trzeba było to zrobić, żeby jeździć, jak mąż chciał na błotniku wywieźć murowany śmietnik spod McDonalda to nie jechaliśmy od razu załatać itd
![Wink ;)]()
Niby nie ważne jak jest w środku ale to pierwsze wrażenie bardzo nas zaskoczyło i zawiedliśmy się bardzo, no ale trzeba to przemyśleć, patrzyliśmy też na Kia Ceed ale one trochę droższe niż Hyundai i30.
Przynam, że jestem zdziwiona Waszymi opiniami na temat VW, nie żebym była specjalistą ale od zawsze słyszałam, ż vw to najlepsze samochody i pod względem awaryjności i funcjonalności ... Czy mam rozumieć, że Hyundai jest mniej awaryjny ? Przebolałabym może ten plastik i "sztywność" gdybym miała pewność, że nie będzie się psuł częściej niż vw i wydawało mi się, że porównując te dwie marki vw zawsze będzie lepszy...
Zmierzam do tego, że bierzemy pod uwagę inną markę niż vw bo zwyczajnie ńie mamy kasy, gdybyśmy mieli 40 000 to na stówę bralibyśmy vw, a teraz czytając wasze wypowiedzi wychodzi na to, że może niekoniecznie byłby to najlepszy wybór.