Stłuczka na parkingu miałam lekką stłuczkę - Fiat500

10 Gru 2012, 01:06

Witam, ostatnio kupiłam auto i pech chciał, że na drugi dzień na parkingu miałam lekką stłuczkę z mojej winy. Wyjeżdżając uderzyłam lekko w nadjeżdżający samochód (było ślisko i nie wychamowałam, a kobieta w drugim aucie zdecydowanie za szybko jechała). Na jej samochodzie były lekkie ryski mało widoczne. Zaproponowała mi, że załatwimy to prywatnie i że zadzwoni do mnie tego samego dnia wieczorem jak już jej specjalista to obejrzy i powie ile mnie to bedzie kosztowało. Stało się to w środę i do tej pory się nic nie odezwała (a już jest niedziela). Napisałam jej na kartce moje dane kontaktowe, więc nie wiem czy to olała czy zgubiła kartkę. Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Jak długo mogę czekać aż się odezwie? Czy jest jakiś termin "ważnośći" w takich przypadkach? proszę o porady
honoratka
Obserwowany

Prawo jazdy: 0- 0-2006
Auto: Fiat 500

10 Gru 2012, 16:31

Spoko, był weekend, dzisiaj dopiero ludzie załapują po przerwie.. poczekaj do środy, a może faktycznie zgubiła kartkę ...
silvo44
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
Prawo jazdy: 01 09 1983
Auto: TOYOT YARIS III
Silnik: 1,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kalkulatory motoryzacyjne
    Kalkulatory dla każdego kierowcy w których sprawdzisz i porównasz rozmiary opon, dobierzesz odpowiedni ich zamiennik, obliczysz ET felgi, dobierzesz rozmiar opony do felgi i felgę do opony, obliczysz średnią ...