Stracilem jedna rejestrace

03 Sie 2010, 20:47

Witam. sprawa wyglada tak. Rodzice (na ktorych jest auto) sa za granica. Ja jadac zgubilem jedna tablice rejestracyjna. Oczywiscie nie jestem wlascicielem samochodu wiec ja nie moge wyrobic drugich tablic. Slyszalem ze potrzeba jakies upowarznienie od rodzicow , ale niemam pojecia jak ma ono wygladac .
Czy wie ktos moze jak zalatwic te sprawe ? Bede bardzo wdzieczny za pomoc .
Bedzieok
Nowicjusz

Miejscowość: ostroleka

03 Sie 2010, 21:04

hmm jesli chcesz to szybko zalatwic to w wydziale komunikacji sa gotowe upowaznienia tylko nie wiem czy ci to cos da bo to raczej jest na wspolwlasciciela a ty nie jestes z tego co piszesz... zapytaj dokladniej w urzedzie u siebie i wszystko sie wyjasni
z tego co sie orientuje to tylko ktos z wlascicieli moze zajmowac sie sprawami rejestracji w wydziale komunikacji
wujekk87
Początkujący

Miejscowość: Sosnowiec

03 Sie 2010, 23:14

wujekk87 napisał(a):z tego co sie orientuje to tylko ktos z wlascicieli moze zajmowac sie sprawami rejestracji w wydziale komunikacji

Tylko i wyłącznie...Oczywiście ze mozesz załatwić tez za nich ale wtedy najpewniejsze bedzie upowaznienie notarialne...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

06 Sie 2010, 21:08

czyli jednym slowem mam przerabane.
Niewiem co ja teraz w takim razie zrobie.. :roll:
Bedzieok
Nowicjusz

06 Sie 2010, 22:18

Bedzieok napisał(a):Niewiem co ja teraz w takim razie zrobie

Sam niewiele mozesz zrobić w tym temacie... :sad:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

07 Sie 2010, 15:00

najgorsze ze wracaja za pare miesiecy , a bez samochodu to jak bez jednej nogi jak dlamnie . nie ciekawie .
Bedzieok
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW M6 Gran Coupe - wysokie osiągi i luksus
    Trzeci wariant nadwoziowy rasowego samochodu sportowego BMW M6 zostanie zaprezentowany światu jako BMW M6 Gran Coupe, dołączając do znanych już modeli Coupe i Convertible. Nowy członek rodziny M6 nie wyrzekł się ani wyjątkowego ...
    Badaj auto i przeprowadzaj regularne badania techniczne
    Sprawność techniczna pojazdu jest kluczowym elementem bezpieczeństwa ruchu drogowego. Najczęściej stwierdzane przez policję usterki w pojazdach, które uczestniczyły w wypadkach drogowych, to braki w oświetleniu (54%), ...