Strona internetowa

18 Mar 2011, 07:30

Witam, nie wiem czy akurat to dobre miejsce, ale w końcu logowanie na jakimś forum dla jednego tematu takie sobie, więc tutaj. Mianowicie chcę założyć stronę internetową darmową czy takie aby na pewno istnieją? Chodzi mi o portal który oferuje strony ale zamiast opłat od założycieli danego adresu wyświetla reklamy itp. a nie np. za darmo rok a jak strona nabierze wartości to $ z nawiązką. Znalazłem coś takiego jest tylko wzmianka o reklamach ale nic o płatnościach http://www.natop.pl/regulamin_korzystan ... -33-p.html może macie jakieś sprawdzone miejsca na stronkę, gdzie sami macie stronę sklepu, warsztatu itp? Żeby nie było reklamy to na Priva też może być :mrgreen:
Pozdrawiam !
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Jak przygotowano Toyotę GT86 do programu Top Gear?
    Nowa Toyota GT86 została obsadzona w roli samochodu dla celebrytów w programie Reasonably Fast Car firmowanym przez Top Gear. Żeby samochód dobrze się spisał na słynnym torze testowym Top Gear, Toyota postanowiła ...