Strona ze zdjeciami wypadkow warszawa

31 Gru 2007, 18:53

wypadki samochodowe zdjecia zawsze mozna poogladac, w miare dokladne info podajemy. zaznaczam ze strona nie jest komercyjna i robimy ja poprostu w kilkoro znajomych dla zabawawy. admin napisal ze nie powinnam jej miec w 'sygnaturze' chociaz nie wiem czemu, przeciez jest na temat i wkladamy w nia prace :/
kasia_org
Nowicjusz

02 Sty 2008, 14:43

nie wiem co to ma byc, sory ale raczej nie sprawia mi radosci spogladanie na tragedie innych.
"przyspieszenie to najlepszy sposób spędzenia czasu pomiędzy zakrętami"
HillClimbFanatic
Początkujący

02 Sty 2008, 15:41

to strona informacyjna a nie 'smieszne zdjecia i filmiki', wlansie ot ochodzi ze ludzie przywykli do ogladania tego typu zdjec w zlym kontekscie i po to zrobiona zostala ta strona
kasia_org
Nowicjusz

10 Sty 2008, 12:37

Zdjęcie

To jest po prostu masakra. Jak widac, sa to efekty ekstremalnej jazdy.
Per aspera ad astra
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

26 Lut 2008, 00:08

Ale w tym wypadku nie wiadomo kto zawinił. :(
RadmaX
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Toruń

26 Lut 2008, 00:44

Kto by nie zawinił ludzi (lub człowieka) z zielonego pojazdu już zapewne nie ma na naszym świecie.

HillClimbFanatic napisał(a): nie wiem co to ma byc, sory ale raczej nie sprawia mi radosci spogladanie na tragedie innych.

KOlego z całym szacunkiem ale nie ma sprawiać radości Ci oglądanie tych zdjęć, tylko działanie na Twoją podświadomość, że takie straszne wypadki mają miejsce, przez co będziesz ściągał nogę z gazu. Gwarantuję, że naprawdę pomaga
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nieuważny pieszy i zasada ograniczonego zaufania
    Podobnie jak kierowcy piszący SMS-y i rozmawiający przez telefon w trakcie jazdy narażają się na utratę kontroli nad pojazdem, także i piesi rozproszeni przez rozmowę czy zabawę gadżetami narażają siebie i innych na niebezpieczeństwo. ...

14 Kwi 2008, 14:03

Bryann napisał(a):Kto by nie zawinił ludzi (lub człowieka) z zielonego pojazdu już zapewne nie ma na naszym świecie.

HillClimbFanatic napisał(a): nie wiem co to ma byc, sory ale raczej nie sprawia mi radosci spogladanie na tragedie innych.

KOlego z całym szacunkiem ale nie ma sprawiać radości Ci oglądanie tych zdjęć, tylko działanie na Twoją podświadomość, że takie straszne wypadki mają miejsce, przez co będziesz ściągał nogę z gazu. Gwarantuję, że naprawdę pomaga

Nie wiem czy takie zdjęcie pomagają, z calym szacunkiem, ale strach chyba nie jest dobym doradcą.
...za piękne kobiety, auta i mężczyzn, którzy je dosiadają:)
strenko
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

20 Lis 2009, 11:04

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FHpNvEXYu5s[/youtube]
Ostatnio edytowany przez szakalaka, 24 Lis 2009, 02:52, edytowano w sumie 1 raz
szakalaka
Nowicjusz

Miejscowość: dsad

22 Lis 2009, 15:01

strenko,
Nie wiem czy takie zdjęcie pomagają, z calym szacunkiem, ale strach chyba nie jest dobym doradcą.

Ja akurat uważam że takie zdjęcia potrafią pomóc. A strach w tym przypadku jest chyba najlepszym właśnie doradcą.
Serce bije w tempie obrotów maszyny
bodziokardasz
Zaawansowany

Miejscowość: Czarna Ziemia