Witam. Kupiłem niedawno chevroleta Lacetti i z tego co wiem był tam problem z przegubem i był on usunięty (problem). Lecz zauważyłem, że przy dynamiczniejszym ruszaniu i zmianie z 1 na 2 bieg słychać strzelanie z tyłu auta. Ten sam dźwięk słyszę podczas skręcania w lewo. Co może być problemem.
Jaguar E-Type Roadster E-Type to prawdziwa ikona motoryzacji i prawdopodobnie najbardziej rozpoznawalny model w historii Jaguara. Jego smukła sylwetka z długą maską i niewielką kabiną od 1961 roku cieszy oko pasjonatów motoryzacji. Samochód ...
Lexus UX – porównanie wymiarów z NX i RX Podczas tegorocznych targów motoryzacyjnych w Genewie zadebiutował Lexus UX. Pierwszy kompaktowy crossover Lexusa określany jest jako najmniejszy i najbardziej przyjazny do miasta. Jak wyglądają jego rozmiary na tle ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.