Witam mam Fiata Brave 1.8 w benzynie. W Pazdzierniku ur puscila mi uszczelka pod glowica. Wszytsko zostalo naprawione. tylko pojawil sie problem a mianowicie stukajca popychacze. Z tego co sie dowiadywalem naprawa tego jest dosc droga. za czesci prawie 500zl. Chcialem sie dowiedziec czy moja jazda na stukajacych popychaczach odbije sie na dalszej eksploatacji slinka czy juz lepiej bedzie zmobilizowac sie i dac do wymiany? Ewentualna naprawa samemu byla by dosc skompikowana ?
SEAT Ibiza CUPRA najbardziej dynamiczne auto w swojej klasie Nowa Ibiza CUPRA oddaje esencję marki SEAT w najczystszej formie – wspaniały design, niesamowita wydajność i nowoczesna technologia łączą się ze sobą w Nowej Ibizie CUPRA, aby stworzyć najbardziej dynamiczny projekt ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.