Witam, mam pewiem problem:
musiłem wymienić sprzęgło w moim Eclipsie i po założeniu nowego słychać stukanie w przednim zawieszeniu(kołach) głównie podczas najeżdżaniu na nierówność. Dodam że wcześniej nie było w ogóle tego słychać O co chodzi? Trochę się przeraziłem
Zawieszenie już sprawne-okazało się (sprawdziłem następnego dnia) że mój "mechanik" zapomniał(!) dokręcić śróby mocującej przód silnika i zgubiłem ją podczas jazdy!!! Pozostawię to bez komentarza-całe szczęście nic się nie stało
7-miejscowy SUV klasy premium - przegląd modeli Do przewiezienia większej liczby osób nie zawsze potrzebny jest minivan. Wystarczy praktyczny SUV z dodatkowym rzędem siedzeń. Modele klasy premium bardzo często oferują taką opcję, co w połączeniu z luksusowym wyposażeniem ...
Dacia Duster - historia Duster odniósł prawdziwy sukces, zdobywając serca 400 tysięcy klientów w ciągu niewiele ponad 3 lat od jego wprowadzenia do sprzedaży. W 2012 roku uplasował się na przykład w pierwszej dziesiątce najlepiej sprzedających ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.