Na dniach wymieniałem komplet amortyzatorów na Monroe, ale z tyłu zaczęły dochodzić stuki. Takie głuche, puste, jakby przewracały się pudełka w bagażniku. Szczególnie słychać to na poprzecznych nierównościach. Macie pomysł co to może być? Na wcześniejszych, zużytych amortyzatorach nie było tego słychać, a przynajmniej w takim stopniu.
Jeszcze raz to wszystko sprawdzę, bo też zwrócono mi na to uwagę + na forum Opla znalazłem podobny problem, gdzie okazało się, że właśnie śruba się poluzowała...
Silnik 1LR-GUE - Lexus Skoro o Lexusie mowa, nie można nie wspomnieć o prawdopodobnie najbardziej zaawansowanym silniku w historii japońskiej marki, który trafił pod maskę najbardziej egzotycznego auta Lexusa. Mowa o jednostce V10 napędzającej ...
[D] BMW 320i e46 / Lexus IS 200 / Mercedes C200 W203 Podstawowe kryteria zestawienia: - samochody z segmentu D - nadwozie sedan - napęd na tylne koła - silniki benzynowe do 2l o mocy ok. 150KM - manualna skrzynia biegów - rok produkcji modeli ok. 2000r. Wytypowane modele ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.